62% van de ´gevaccineerden´ heeft bloedstolsels

Dr. Charles Hoffe waarschuwde in een Zoom-meeting voor bloedstolsels bij de met mRNA geïnjecteerde mensen

Dr. Charles Hoffe waarschuwde in een Zoom-meeting voor bloedstolsels bij de met mRNA geïnjecteerde mensen. Op basis van de zogeheten D-dimeer-test, zou bij 62% van de volledig gevaccineerden bloedstolsels vormen. Kort samengevat geeft de Canadese dokter daarvoor de volgende verklaring:


1:35 – Enkel 25% van het vaccin blijft op de plaats van de injectie, de rest verplaats zich via de bloedbaan door het lichaam.


2:58 – Als het verpakte mRNA een cel van de bloedwand bereikt, zal deze cel aan de slag gaan met het produceren van het spike-eiwit, welke op de celwand wordt geplaatst. Waar de wand van de bloedvaten (endotheel) normaal gesproken uiterst glad is, zorgt het spike-eiwit voor ruwheid (alsof de bloedvaten bekleed worden met schuurpapier).


4:03 – Bloedplaatjes zullen de ruwheid van de bloedwand herkennen als een beschadiging. In een natuurlijke reactie om bloedingen te stoppen zullen de bloedplaatjes stolsels gaan vormen.


5:00 – Recente bloedstolsels kunnen aangetoond worden met de D-dimeer-test. Uit de voorlopige resultaten blijkt 62% een verhoogde D-dimeer-waarde te hebben in de eerste week na vaccinatie, wat betekent dat de bloedstolsels niet zeldzaam zijn. Grote bloedstolsels zijn zeldzaam, maar kleinere niet.


5:58 – Het grote probleem is dat een beschadiging aan een bloedvat permanent is en dus nooit meer een normaal bloedvat zal worden.


6:16 – De D-dimeer-test zou ook in Australië en het Verenigd Koninkrijk uitgevoerd zijn en verhoogde waardes hebben laten zien. De informatie is daar links blijven liggen omdat er geen klinisch bewijs voor bloedstolsels was. Echter de reden dat er geen klinisch bewijs is, is omdat de bloedstolsels microscopisch klein zijn.


8:13 – Als de bloedvaten in de longen permanent beschadigd raken is er sprake van een verhoogde weerstand en zal de bloeddruk in de longen verhogen (pulmonary hypertension). Waarschijnlijk zal dit mensen binnen drie jaar hartfalen aan de rechterzijde van het hart bezorgen en onbehandeld tot de dood leiden.


8:57 – Dit verklaart de verminderde weerstand die de dokter heeft gezien bij zes van zijn patiënten. Het onderzoek loopt nog om deze verklaring verder te kunnen bewijzen.


0 Comments
Geen reacties gevonden

Categorieën

Gerelateerde artikelen

Relaterte videoer