Bill Gates’ biograaf onthult gênante link tussen Gates en Epstein

{{ME name}} avatar   
{{ME name}}
James Wallace, voormalig onderzoeksverslaggever en auteur van twee boeken over Bill Gates, heeft openheid gegeven over het leven van de medeoprichter van Microsoft in de jaren ’80 en ’90. Wallace ont..

James Wallace, voormalig onderzoeksverslaggever en auteur van twee boeken over Bill Gates, heeft openheid  gegeven over het leven van de medeoprichter van Microsoft in de jaren ’80 en ’90. Wallace onthulde dat Bill Gates ‘wilde feesten’ organiseerde en dat hij niet alleen een ‘computernerd’ was.


Uit de New York Post:


“Achter zijn imago als rechtlijnige tech mogul, was Bill Gates berucht als ‘rokkenjager’ – zelfs nadat hij zijn toen toekomstige vrouw Melinda had ontmoet, en vanwege de naakte zwembadfeestjes met strippers”, volgens de biograaf.


De wilde levensstijl van de medeoprichter van Microsoft was algemeen bekend bij zijn intimi – maar kranten zoals de New York Times verzwegen de onflatteuze berichten, aldus het verslag.


“Ze berichtten niet over de wilde vrijgezellenfeesten die de jongensachtige voorzitter van Microsoft gaf in zijn huis in Seattle, waarvoor Gates een van de nachtclubs in Seattle bezocht, danseressen inhuurde om naar zijn huis te komen en naakt met zijn vrienden in zijn overdekte zwembad zwom,” schreef Wallace. “Het was een voortzetting van zijn tijd op Harvard, waar hij “wel graag de beruchte Combat Zone van Boston frequenteerde, met zijn pornoshows, stripclubs en prostituees.”


De man schreef dat de streken van Gates niet ophielden na zijn jonge jaren. Gates’ rokkenjagende “vaardigheden” en 18+ feesten zijn nog steeds een onderwerp. De vriendschap met Epstein verstoorde zijn huwelijk. Zo verschrikkelijk was het.


https://thetruedefender.com/scandalous-report-bill-gates-biographer-reveals-shocking-details/

Geen reacties gevonden