Deze moeder zegt verdomd goed waar het op staat!

FreeWonder avatar   
FreeWonder
Een Amerikaanse moeder, die zich hard maakt voor de rechten van kinderen, hield een indrukwekkend en vurig betoog tijdens een hoorzitting in Clark County in de Amerikaanse staat Nevada, waar ze een ra..

Een Amerikaanse moeder, die zich hard maakt voor de rechten van kinderen, hield een indrukwekkend en vurig betoog tijdens een hoorzitting in Clark County in de Amerikaanse staat Nevada, waar ze een raad van commissarissen op niet misverstane wijze toesprak. “Jullie kunnen grijnzen wat jullie willen”, sprak ze fel.

De moeder beschuldigde de raad er o.a. van dat ze corrupt zijn en zich gedragen als tirannen, en dat ze financiële belangen hebben. Het is overduidelijk dat er is gelogen over de cijfers met betrekking tot de overlevingskans bij kinderen. De moeder sprak ook uit dat het misdadig is om kinderen maskers te laten dragen. De commissie wil veel te graag een naald in de armen van kinderen steken, terwijl kinderen nauwelijks gevaar lopen omdat de kans dat zij ziek worden of anderen ziek maken verwaarloosbaar is.

 

Bekijk hier

Geen reacties gevonden