Documentaire: The Dimming – Chemtrails, Geo-engineering en klimaat engineering

In deze documentaire van geoengineeringwatch.org krijg je in twee uur tijd een hele goede uitleg over het fenomeen geo-engineering.

De term chemtrails kennen meer mensen dan geo-engineering, terwijl het eigenlijk op hetzelfde neerkomt. Door chemicaliën in de lucht te spuiten, beïnvloedt men het weer en klimaat.

De stichting Geoengineering Watch van Dane Wigington is al bijna 10 jaar bezig om het onderwerp chemtrails of geo-engineering bespreekbaar te maken. Uiteraard zijn de claims omtrent chemtrails altijd afgedaan als complotten en waanideeën. Toch is er in werkelijkheid, vanaf 1999, een agenda  om het klimaat te beïnvloeden.

In de documentaire “The Dimming” komen heel veel experts aan het woord om over het fenomeen chemtrails en geo-engineering te praten. Bijvoorbeeld David Carpenter, directeur van het Institute for Health and the Environment en professor van environmental Health Sciences, Allan Buckman, US Air Force weather observer, Charles Jones, US Air Force Brigadier General, former tactical weather reconnaissance pilot, Bill Vander Zalm, voormalig premier van British Columbia, Paul Hellyer, voormalig Canadees minister van Defensie en nog veel meer experts en getuigen.

Klimaat engineering is het kroonjuweel van het leger, omdat het zo in obscuriteit zit en het zo makkelijk te ontkennen is. Toch wordt het actief gebruikt om andere landen te intimideren of om landen onder druk te zetten om bepaalde politieke beslissingen af te dwingen.

Zie Documentaire: https://www.frewon.eu/watch/documentaire-the-dimming-full-length-climate-engineering-documentary-engels_kvMgm8qL6aPcEWH.html

0 Comments
Geen reacties gevonden

Categorieën

Gerelateerde artikelen

Relaterte videoer