Nederlandse politieman niets anders dan slaafse robot

{{ME name}} avatar   
{{ME name}}
Een vreedzame demonstratie op het Malieveld in Den Haag tegen het regeringsbeleid rondom corona werd op zondag met ongekend politiegeweld beëindigd.

Een vreedzame demonstratie op het Malieveld in Den Haag tegen het regeringsbeleid rondom corona werd op zondag met ongekend politiegeweld beëindigd. Beelden deden de ronde van verschillende soorten geweld tegen de demonstranten die op geen enkele manier in verhouding stonden tot het vreedzame karakter van de demonstratie zelf. Het betrof een demonstratie tegen de coronamaatregelen. Een demonstratie die bovendien door de politie in eerste instantie werd gezien als ‘aangekondigd‘ maar later opeens werd beschouwd als ‘onaangekondigd‘.

Te zien was hoe een man werd aangevallen door een politiehond. Terwijl de man door de hond werd gegrepen sloegen de agenten er op los met hun knuppels. De reguliere media zagen hun kans schoon om mooie plaatjes te schieten. Geen woord van kritiek op het politie optreden.

Ook was te zien hoe een groep romeo’s, politieagenten in burger, uit een politiebus springen en een vrouw voor een rijdende politiebus duwen. Deze poging tot moord/doodslag is vanuit verschillende gezichtspunten vastgelegd.

Letterlijke en figuurlijke klap op de vuurpijl, een agent die een waarschuwingsschot lost. Zie hier op Facebook.

En de reporters van de reguliere media deden natuurlijk niets, ze wilden slechts plaatjes schieten van hooligans. De werkelijkheid: een vrouw met een gele paraplu die door een romeo voor een politiebus wordt geduwd. Vreedzame demonstranten die zittend worden belaagd door ME’ers. Een burger die door een politiehond wordt verscheurd, door ME’ers in elkaar wordt geslagen en later geen medische hulp krijgt aangeboden.

De man die door de hond werd aangevallen ligt in het Scheveningse gevangenisziekenhuis.Geen reacties gevonden