Nieuw onderzoek toont aan: COVID-19 is gecreëerd in laboratorium

{{ME name}} avatar   
{{ME name}}
Een Bayesiaanse analyse concludeert zonder enige twijfel dat corona geen natuurlijke zoönose is, maar in plaats daarvan in een laboratorium is gecreëerd.

Dr. Steven Quay heeft op 29 januari 2021 zijn bevindingen gepubliceerd van een Bayesiaanse analyse waarin hij heeft aangetoond dat COVID-19 in een laboratorium is gecreëerd. Het onderzoek is maar liefst 193 pagina’s lang en is uitermate sterk wetenschappelijk onderbouwd. Dr. Quay is een top wetenschapper die in het verleden heeft gewerkt voor Stanford University en Harvard Medical School.

De Bayesiaanse analyse is een moderne tak van de statistiek die gebaseerd is op Bayesiaanse kansrekening, een van de interpretaties van waarschijnlijkheid. Daarbij worden kansen voortdurend herzien op basis van beschikbaar gekomen nieuwe informatie. Met deze manier van statistiek kunnen de uitkomsten enorm veranderen naarmate er meer informatie bekend wordt over, in dit geval, COVID-19.

Bij aanvang van het onderzoek van Dr. Quay was de waarschijnlijkheid dat het COVID-19 een natuurlijk virus zou zijn 98,2% en dat uit een laboratorium kwam 1,2%. Hierna heeft Dr. Quay maar liefst 26 verschillende variabelen ingevoerd met betrekking tot het Sars-CoV-2 virus en heeft hij zijn analyse toegepast. Nadat hij dit gedaan had heeft Dr. Quay de conclusie moeten trekken dat de waarschijnlijkheid dat het COVID-19 virus uit een laboratorium komt maar liefst 99,8% is en dat de waarschijnlijkheid dat COVID-19 een natuurlijk virus is 0,2% is.

Dr. Quay zegt ook: “Net als vele anderen maak ook ik me zorgen over wat lijkt op significante belangenconflicten tussen leden van het WHO-team, wetenschappers, artsen in China en hoezeer dit een onbevooroordeeld onderzoek naar de oorsprong van SARS-CoV-2 zal belemmeren.

Wanneer je geen zin hebt om het 193 pagina’s tellende onderzoek te lezen kun je ook de korte onderstaande video van 6 minuten bekijken van Dr. Quay.

Geen reacties gevonden