Opinie: Ik ben wappie

{{ME name}} avatar   
{{ME name}}
Opinie: Er wordt vaak tegen mij gezegd laat een ander nou in zijn waarde.

Een ander heeft een andere mening, een ander is wél bang.

Maak je nou niet zo druk, je kan er toch niks aan doen, je kan de wereld niet tillen.

Dat een ander wel vertrouwen heeft in vaccinaties mag jij niet veroordelen. Zou de regering nou écht zo slecht zijn? Dit doen zij toch niet zomaar?

Rutte heeft dit ook niet bedacht hoor! Die man doet ook maar wat hij kan, hij kan hier verder niks aan doen.


O nee? Het zure is juist, hij kan dat wél! Het zijn feiten en geen mening die ik vertel. Rutte heeft niet het beste met ons voor.

Winkels horen niet dicht, horeca hoort niet dicht, een economie laat je niet kapot gaan, we moeten wel kunnen knuffelen, dat is goed voor ons immuunsysteem en het is geen killer virus die iedereen besmet.

Hoe een leek die nergens verstand van heeft dit weet? Nou omdat ik al een heel jaar lang met meer dan 20 mensen per week contact heb, geen mondkapje draag en ik in mijn eigen omgeving nooit de anderhalve meter in acht neem. Mijn familie is niet door mij besmet en ik ben zelf geen dag ziek geweest.

Meer onderzoek hoef ik voor mezelf niet te doen, want als het waar zou zijn wat Rutte zegt dan zou mijn familie ziek zijn geworden of misschien wel dood zijn.

Ik heb contact met heel veel mensen die hetzelfde doen en denken als ik en ook zij leven nog. Wij zijn nog nooit getest en hebben onze eigen regels gevolgd en we leven nog.

Ik kan puur door om mij heen te kijken, constateren dat het dus niet klopt wat Rutte zegt.

De frustratie ligt dan ook in het feit dat niet iedereen de leugens van Rutte doorziet.

De hypnose van de persconferenties, de propaganda en angst programmering op de Staats TV werken dus goed. Chapeau!!

Er is bij mij dus veel frustratie omdat nog veel van mijn vrienden niet zien wat ik zie en mij als wappie beschouwen.

Ook mijn familie heeft een andere kijk op mij gekregen.

Daardoor heb ik de neiging om te schreeuwen en te stampvoeten als een kind, om maar tot ze door te dringen. Word toch eens wakker! Maar ook dan zou ik het beeld bevestigen dat men heeft van wappie.

Dit is waar de Staats TV op inspeelt.

De Staats TV schildert degenen die de waarheid zien af als niet helemaal in orde en de mensen (de gehypnotiseerden) zijn compleet vergeten dat het gedrag dat de waarheidsverkondigers soms vertonen, voorkomt uit het feit dat zij niet gehoord worden, hoe deskundig en professioneel ze ook zijn en met hoeveel bewijs ze ook komen. Het gevoel van onrecht is groot. Het bizarre is dat de gehypnotiseerden nog nooit verder hebben gekeken dan de mainstream media (MSM).

Zij zien ook niet dat relatief heel weinig mensen in hun omgeving zijn gestorven, of zelfs niemand en dat van de mensen die wel heel ziek waren of stierven, de meesten ernstige onderliggende klachten hadden. Ze lijken ook te zijn vergeten dat een mens natuurlijk reageert op situaties, omdat we een weerstand hebben opgebouwd daartegen, ons veelzijdige immuunsysteem! Dus wanneer er echt iets ernstigs aan de hand zou zijn, dan zou Rutte zich ook heus zelf niet zo gemakkelijk onder de mensen hebben begeven, bang om heel ziek te worden. Dan had Grapperhaus zijn bruiloft echt niet gevierd en al helemaal zijn oude schoonmoeder niet uitgenodigd.


En als iedereen goed naar Rutte zou kijken, zou men zien dat hij geen enkele natuurlijke menselijke reactie heeft getoond, alsof hij steeds precies van tevoren al wist wat hij ging zeggen. Hij heeft ons nog nooit beloofd dat hij er alles aan zou doen om het leven voor ons zo snel mogelijk weer normaal te maken. Geen enkele emotie heeft hij getoond. En dat in een crisis?  Dit verbaast mij en het maakt mij verdrietig dat mensen zo ver van hun gevoel verwijderd zijn dat zij geen scherpe blik meer hebben en leugens gewoon accepteren.

Willen wij in zo’n wereld leven?

Een wereld zonder vrijheid. Zonder eigen geld?

Zonder tradities zoals carnaval, kermis, Sinterklaas en Kerstmis. Mogen Pasen en Pinksteren straks ook niet meer gevierd worden?

Moeten we nu verder zonder de gezelligheid van de horeca?

Sterker nog, laten wij onze kinderen in zo’n wereld opgroeien?

Persoonlijk kan en wil ik zo’n wereld welke, wat betreft de politiek (en de rechterlijke macht), nu gaande en aanstaande is, niet accepteren! Dus zal ik naar mijn beste kunnen en weten mijn best doen om de vrijheid, met licht en liefde en het samenzijn met anderen te behouden,  voor ieder mens, maar zeker voor onze kinderen en voor al wat belangrijk en ons zo dierbaar is.

Wie doet er mee?


Bron: nooit.nl

DERCK88
DERCK88 7 maanden geleden
Eigenwijs werdt ik vaak gezegd dat ik best eigenwijs ben.. Voelde als kritiek. Nu besef ik dat eigenwijs ''Op eigen wijze'' betekent. Geboren in een wereld die zo doorgedraaid is met waarin alles op zn kop staat, ;normaal' geboren in een gekkenhuis !
0 0 Antwoord
Laat meer zien