Twijfel over onpartijdigheid OMT-lid Marion Koopmans

{{ME name}} avatar   
{{ME name}}
Tenminste drie van de WHO onderzoekers blijken banden te hebben met Chinese overheidsinstellingen volgens Sharri Markson van Sky News. Onder deze drie onderzoekers bevindt zich ook OMT-lid Marion Koop..

Er is twijfel ontstaan over de onpartijdigheid van het WHO-rapport over de oorsprong van COVID-19. Tenminste drie van de WHO onderzoekers blijken banden te hebben met Chinese overheidsinstellingen volgens Sharri Markson van Sky News. Onder deze drie onderzoekers bevindt zich ook OMT-lid Marion Koopmans.

Na 28 dagen heeft het WHO het onderzoek naar de oorsprong van COVID-19 afgerond. Eerder deze maand gaf het WHO al aan niet verder te onderzoeken of het virus mogelijk uit een laboratorium was ontsnapt. Die optie werd door het WHO als onwaarschijnlijk gezien. Tedros Adhanom Ghebreyesus zegt inmiddels sinds 13 februari 2021 weer dat alle opties over het ontstaan van COVID-19 open liggen. Ook de laboratorium theorie.

Eerder berichtten we al over een onderzoek waaruit blijkt dat er juist een hoge waarschijnlijkheid is dat het virus wel degelijk in een laboratorium is gecreëerd. Zie ook onze nadere analyse van de gebruikte werkwijze.

Volgens Markson is het van cruciaal belang dat het publiek vertrouwen heeft in het onderzoek naar de oorsprong van het virus. Toch blijken drie van de leidinggevende onderzoekers dus banden te hebben met de Chinese overheid.

Het vertrouwen in het rapport raakt volgens haar ondermijnd wanneer sommige onderzoekers nauwe banden hebben met China. Het land is tenslotte onderwerp van het onderzoek zelf. Zo heeft China bijvoorbeeld nooit openheid van zaken gegeven over de eerste COVID-19 patiënten waaronder ‘patiënt nul’.

Markson eindigt met de noodzaak van onafhankelijke onderzoekers met een open mindset om de vragen te beantwoorden. Niet onderzoekers die goedgekeurd zijn door de Chinese overheid.


Bron: nooit.nl

Geen reacties gevonden