Laatste videos

The Trueman Show #44 Brecht Arnaert
2:46:46
Frewon
19 Bekeken · 1 dag geleden

The Trueman Show #44 Brecht Arnaert

DISCLAIMER: ALL PODCASTS WILL BE SUBTITELD REALLY SOON. SOME LOVELY PEOPLE ARE WORKING ON THAT. ALSO MY WEBSITE WILL BE TRANSLATED TOO, SO ALSO THE NON DUTCHIES CAN FIND THEIR WAY ON MY WEBSITE. WANT TO HELP? PLEASE SEND AN E-MAIL TO INFO@JORNLUKA.COM

Bezoek www.jornluka.com. Alle content die ik maak is gratis. Als je het tof vindt wat ik maak, doneer dan zodat we steeds meer en betere content kunnen maken. Wil je iets anders bijdragen? Ook dat kan. Mail me dan: info@jornluka.com. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze tours mogelijk!

Voor deze 44ste aflevering zijn weer naar onze zuiderburen gereden. Weer naar de regio Gent. Enorm dankbaar dat ik met zoveel mensen uit verschillende landen mag spreken. Dit overstijgt landsgrenzen. Anyway, naar de regio Gent dus. Een klein dorpje genaamd Hansbeke. Hier ligt De Authentic Wellnesshoeve waar we buiten neerstreken op een idyllisch plekje voor een pipowagen. Hier hebben we afgesproken met Brecht Arnaert. Brecht woont momenteel in Madrid, vandaar dat Brecht op zoek is gegaan naar een mooie locatie voor ons gesprek.

Brecht is econoom, ex politiekmedewerker, hoofdredacteur van www.macrotrends.be, onderzoeker van de occulte kant van het monetaire systeem, doctoraat student aan de Universidad Rey Juan Carlos in Madrid en doet al jaren onderzoek naar hoe de wereld in elkaar steekt. Hij heeft afgelopen tijd vooral veel onderzoek gedaan naar gezondheid en naar het bestaan van virussen.

In het begin van ons gesprek hebben we uitgebreid ingezoomd op ons monetaire systeem. Hoe is het ontstaan? Wie hebben er profijt? Wat gebeurt er op dit moment? En wat gaat er gebeuren in de toekomst? Mega interessant om te horen hoe het systeem zijn oorsprong kent en hoe ontzettend diep het geldsysteem en de creatie daarvan gaat. In het tweede deel hebben we het uitvoerig gehad over Brecht zijn meest recente uitgebreide onderzoek, namelijk virussen. Brecht stelt aan de hand van onderzoeken van onder andere Dr. Hamer en Dr. Lanka dat virussen niet bestaan. Dat dit een van de grootste illusies is waar we in leven en dat dus gezondheid vanuit een totaal ander perspectief gezien moet worden. Wat ons dan wel ziek maakt? Dat leg hij uitvoering uit in dit gesprek.

Als gezegd heeft hij veel gehad aan werk van Dr. Stefan Lanka. Een man die twee rechtszaken gewonnen heeft waarin hij stelt dat het mazelen virus nooit geïsoleerd is. Ook dit wordt uitvoerig in de podcast besproken. Brecht probeert de man richting de lage landen te halen voor lezingen. Hij verkoopt daarvoor de video’s van zijn laatst georganiseerde congres waar bovenstaand thema uitvoerig door experts wordt besproken. Het materiaal is aan te schaffen via volgende link:

https://tixoom.app/brechtarnaert/bundles/lxwkifkz

Ook kun je Brecht en zijn werk volgen via het volgende telegram kanaal:
https://t.me/brechtzegt

De thema’s in deze podcast wilde ik al een tijdje aanpakken. Ontzettend veel mensen tipten mij al over deze theorie en daarmee vind ik het ontzettend belangrijk om de theorie met jullie te delen. Niet om het klakkeloos aan te nemen, maar zodat het jullie wellicht weer een nieuwe onderzoeksinvalshoek kan bieden want dat dingen niet zo zijn dat ze gepresenteerd worden zijn we inmiddels wel achter.

Vond je het tof? Abonneer je dan op mijn kanaal en like de video en deel hem met je vrienden en op social media. Samen laten we het echte geluid groeien!

#JORNLUKA #BRECHTARNAERT #ONDERZOEKER #ECONOOM #MONETAIR #FINANCIEEL #SYSTEEM #GELD #ILLUSIE #SLAAF #SLAVEN #ELITE #MACHT #BELASTING #BANKEN #ZIEKTE #GEZONDHEID #LEUGENS #TERRAINTHEORY #ISOLEREN

Headwind"21 [Documentary]
1:32:02
Frewon
4 Bekeken · 1 dag geleden

⁣Former London banker Alexander Pohl worked for years for one of the
world's greenest banks. Idealistically driven he financed big wind and
solar farms genuinely convinced he was making the world a better place.

Gradually he woke up to the fact that today's green is a broken system.
He gave up banking and emigrated with his family to his little forest
paradise in remote, northern Sweden. The dream was to get back to
Nature, start an eco-farm and put as much distance as he could between
his family and the industrialization of nature.

Until….. A wind park was planned at the gates of his paradise garden.

Documentarian Poels and Alexander Pohl are taking the journey
together…. to ask questions and unravel the green wonderland to its true
core …

Zoom-hoorzitting 24 september 2021 - Renate Smoorenburg - Horeca-ondernemer
21:18
Frewon
0 Bekeken · 1 dag geleden

⁣Renate Smoorenburg over de gevolgen van de coronapas voor haar
onderneming. Correctie: personeel kost €2000,- per MAAND, NIET per dag.

Livestream- Persconferentie MAES LAW vs. de Rijksoverheid inzake de coronapas
33:05
Frewon
9 Bekeken · 1 dag geleden

Donderdag 23 september zal om 16:00 uur de persconferentie plaatsvinden van advocaat Bart Maes en Elke Lenting waarin zij gaan toelichten waarom zij een kort geding hebben aangespannen tegen de Staat de Nederlanden t.a.v. de invoering van de coronapas.

BLCKBX gaat dit event livestreamen, net als het kort geding zelf, dat as. dinsdag (28 sept.) in de rechtbank van Den Haag zitting krijgt en waar wij een professionele livestream van zullen uitzenden.

Kortom:

Donderdag 23 september 16:00 de livestream van de persconferentie over het kort geding

En dinsdag 28 september 12:30 start de livestream van het kort geding bij de rechtbank Den Haag.

Help ons:

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Corrupte machtssystemen: We worden voor de gek gehouden! - Tommy Dieckmann
28:42
Weltschmerz NEXT
4 Bekeken · 2 dagen geleden

⁣In deze nieuwe aflevering van Next gaat Kees van Rengs in gesprek met Tommy Dieckmann. Tommy heeft na een carrière als professioneel kickboxer samen met zijn businesspartner Boris van Mill zijn eigen professionele tattooshop Exclusiveink Breda opgezet en heeft sinds kort ook zijn eigen gym, Club in Shape.

Dat is echter niet de reden dat Tommy bij NEXT is aangeschoven. Hij ging in januari jl. viraal met een video waarin hij zich met veel respect en nuance uitsprak over het twijfelachtige beleid en de daarbij horende buitenproportionele maatregelen, waar hij als ondernemer veel last van ondervindt. De video van Tommy kwam recht uit zijn hart en werd miljoenen keren bekeken.

In deze video bespreken Kees en Tommy naast het falende beleid en het effect hiervan op het MKB ook het negatieve effect van de verdeeldheid die op exponentiele wijze toeneemt. Tommy geeft te kennen dat hij zich bewust genuanceerd heeft opgesteld, maar al sinds langere tijd het beruchte coronapaspoort zag aankomen. Hij had zich dan ook al voorbereid op een samenleving waaraan je enkel nog mag deelnemen als je een QR-code kan laten zien. Tevens legt Tommy in duidelijke taal uit hoe er een psychologisch spel wordt gespeeld waarbij we stap voor stap de afgrond in worden geleid. Volgens hem speelt moderne technologie hier een grote rol in, hetgeen op behavioristische wijze straffen en beloningen aan mensen toekent en hen dingen kan laten doen en denken waar zij eigenlijk niet achterstaan. Dit doet volgens hem denken aan het Chinese social credit system en men kan zich wellicht terecht afvragen of -en misschien wel wanneer- in Nederland een vergelijkbaar systeem wordt ingevoerd.

Hoe staat Tommy er vandaag de dag -nu veel van zijn voorspellingen zijn uitgekomen- in?

Je ziet het in deze aflevering van Next.


Contact opnemen met NEXT kan via: weltschmerznext@gmail.com

Dit zagen ze niet aankomen: Baudet rekent af met linkse verontwaardiging!
34:18
Frewon
16 Bekeken · 3 dagen geleden

🔥 Thierry Baudet spreekt alle Nederlanders toe. Hij legt uit hoe de vaccinatiedwang en de QR-maatschappij gekoppeld zijn aan de massale immigratie, de klimaatwaanzin en de verkwanseling van onze identiteit. Maar nog voordat hij aan zijn bijdrage kan beginnen, valt de hele Kamer over hem heen. Terwijl juist FVD voor vrijheid en gelijke behandeling staat - en de gevestigde partijen juist tweederangsburgerschap invoeren voor ongevaccineerden. Bekijk Thierry’s speech nu!

► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk​​​​​​

Kindermisbruik & seksueel geweld Vaste commissie voor Justitie & Veiligheid 16-09-2021
2:23:49
Frewon
2 Bekeken · 3 dagen geleden

⁣⁣ Vaste commissie voor Justitie & Veiligheid 16-09-2021 over ⁣Kindermisbruik & seksueel geweld.


Cijfers en feiten - Het Klokhuis over kindermishandeling : Het Klokhuis over Kindermishandeling

https://kindermishandeling.het....klokhuis.nl/wat-is-h⁣Eén op drie Nederlandse kinderen maakt seksueel geweld mee - NRC

https://www.nrc.nl/nieuws/2014..../05/27/een-op-drie-n⁣Elke dag 'verdwijnen' twee kinderen in het niets | De Morgen

https://www.demorgen.be/nieuws..../elke-dag-verdwijnen⁣Forse stijging aantal vermiste kinderen | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

https://www.nu.nl/algemeen/196....8322/forse-stijging-⁣Jaarlijks 2.000 kinderen in gevaar bij vermissing. Waarom krijgen zij geen Amber Alert? | De Volkskrant

https://www.volkskrant.nl/nieu....ws-achtergrond/jaarl⁣Politie krijgt duizenden meldingen over vermiste jeugdzorgkinderen - Argos - Human - VPRO

https://www.vpro.nl/argos/lees..../nieuws/2020/politie⁣Israel becoming 'safe haven for paedophiles' with laws that allow any Jews to legally return, activists claim | The Independent | The Independent

https://www.independent.co.uk/....news/world/israel-sa⁣Kindermisbruik en seksueel geweld | Debat Gemist

https://debatgemist.tweedekame....r.nl/debatten/kinder

PART 2: FDA Official 'Blow Dart African Americans' & Wants 'Nazi Germany Registry
12:31
Frewon
4 Bekeken · 3 dagen geleden

⁣Follow:
Telegram: https://t.me/project_veritas
FB: https://www.facebook.com/ProjectVeritas
IG: https://www.instagram.com/project_ver...
Telegram: https://t.me/JamesOKeefeIII
IG: https://www.instagram.com/jamesokeefe...

Core Values
MORAL COURAGE - Courage is the virtue that sustains all others. We choose to overcome our fears.

WE ARE ALL LEADERS - Turning people into leaders. Completed staff work. Ownership.

COLLABORATION - Best not to work in silos. No one individual is as smart as all of us.

RESILIENCE - Persistence and determination alone are omnipotent. Never, ever, ever give up. We don't let mistakes or setbacks discourage us. Pursue perfection, knowing full well you will never attain it.

MISSION DRIVEN - The best people are motivated by purpose. We are passionate and truly believe in our cause. We must be externally focused, not internally focused.

MAKE THE STATUS QUO DO THE IMPOSSIBLE - We move mountains. Failure is not an option. We do whatever it takes.

THE TIP OF THE SPEAR - We are a loss leader. We do not shy away from conflict or litigation.

Ethical Values
Rule #1 – Truth is paramount. Our reporting is fact based with clear and irrefutable video and audio content. Truth is paramount. We never deceive our audience. We do not distort the facts or the context. We do not “selectively edit.”

Rule #2 – We do not break the law. We maintain one-party consent when recording someone is inherently moral and ethical. We never record when there is zero-party consent. In areas where we are required to have consent from all parties, we seek legal guidance regarding the expectation of privacy’s impact on our right to record.

Rule #3 – We adhere to the 1st Amendment rights of others. During our investigations we do not disrupt the peace. We do not infringe on the 1st Amendment rights of others.

Rule #4 – The Zekman Test. The undercover investigations we pursue are judged by us to be of “vital public interest” and “profound importance.” The Zekman Test is our baseline. Undercover investigative reporting is necessary because, “...there’s no other way to get the story...” Whereas the Society of Professional Journalists allows for undercover techniques, if undercover techniques are necessary to expose issues of vital public importance; we believe they are not only allowed but required.

Rule #5 – We Protect the Innocent When Possible - Embarrassing private details are not to be investigated. We stay away from irrelevant embarrassingly intimate details about private citizens personal lives. We look for individual wrong-doing and judge its public importance. The irrelevant religious or sexual dispositions of our targets are not to be investigated.

Rule #6 – Transparency. Our methods & tactics must be reasonable and defensible. We use the “Twelve Jurors on Our Shoulder” rule. The work has to be done with such a degree of integrity that it can withstand scrutiny in both law & ethics. We are comfortable with transparency. We must be willing to be ready to disclose our methods upon publication.

Rule #7 – Verifying and Corroborate Stories – Evaluate impact on third parties and Newsworthiness of Statements Alone.We consistently consider the probable truth or falsity of statements, examine any reasons to doubt the veracity of underlying assertions and whether the assertions are newsworthy. When possible, we will confirm with our subjects that their statements captured on video are accurate & truthful. At the very least, we will give our subjects an opportunity to elaborate and/or respond. In all matters, we rely on the 1st Amendment to protect our ability to publish newsworthy items after our internal deliberations. On whether there is an obligation to ensure the veracity of statements made on video, 1.) consider whether the remarks may potentially impact an innocent third party. (Factors in support of releasing the content) and 2.)The Newsworthiness of the statement alone by itself. (Factors against releasing the content).

Rule #8 – Raw Video. In certain circumstances we may release the “raw” video to the press and or the public. But as a rule, we do not.

Rule #9 – Subject Anonymity. We investigate & question sources before promising anonymity. Once we confirm, we will do everything in our power to protect the identity of our confidential sources.

Rule #10 – Being Accountable. Admit mistakes & correct them promptly.

Rule #11 – We do not manufacture content. We do not put words in our investigative subjects' mouths. We do not lead the horse to water. Our purpose is to elicit truth.

Rule #12 – With Great Power comes Great Responsibility.

PART 1: Federal Govt HHS Whistleblower Goes Public With Secret Recordings "Vaccine is Full of S
13:09
Frewon
5 Bekeken · 3 dagen geleden

⁣Support our mission: https://www.projectveritas.com/donate

Follow:
Telegram: https://t.me/project_veritas
FB: https://www.facebook.com/ProjectVeritas
IG: https://www.instagram.com/project_ver...
Telegram: https://t.me/JamesOKeefeIII
IG: https://www.instagram.com/jamesokeefe...

Mission Statement
Investigate & expose corruption, dishonesty, self-dealing, waste, fraud, and other misconduct in both public and private institutions in order to achieve a more ethical & transparent society.

Core Values
MORAL COURAGE - Courage is the virtue that sustains all others. We choose to overcome our fears.

WE ARE ALL LEADERS - Turning people into leaders. Completed staff work. Ownership.

COLLABORATION - Best not to work in silos. No one individual is as smart as all of us.

RESILIENCE - Persistence and determination alone are omnipotent. Never, ever, ever give up. We don't let mistakes or setbacks discourage us. Pursue perfection, knowing full well you will never attain it.

MISSION DRIVEN - The best people are motivated by purpose. We are passionate and truly believe in our cause. We must be externally focused, not internally focused.

MAKE THE STATUS QUO DO THE IMPOSSIBLE - We move mountains. Failure is not an option. We do whatever it takes.

THE TIP OF THE SPEAR - We are a loss leader. We do not shy away from conflict or litigation.

Ethical Values
Rule #1 – Truth is paramount. Our reporting is fact based with clear and irrefutable video and audio content. Truth is paramount. We never deceive our audience. We do not distort the facts or the context. We do not “selectively edit.”

Rule #2 – We do not break the law. We maintain one-party consent when recording someone is inherently moral and ethical. We never record when there is zero-party consent. In areas where we are required to have consent from all parties, we seek legal guidance regarding the expectation of privacy’s impact on our right to record.

Rule #3 – We adhere to the 1st Amendment rights of others. During our investigations we do not disrupt the peace. We do not infringe on the 1st Amendment rights of others.

Rule #4 – The Zekman Test. The undercover investigations we pursue are judged by us to be of “vital public interest” and “profound importance.” The Zekman Test is our baseline. Undercover investigative reporting is necessary because, “...there’s no other way to get the story...” Whereas the Society of Professional Journalists allows for undercover techniques, if undercover techniques are necessary to expose issues of vital public importance; we believe they are not only allowed but required.

Rule #5 – We Protect the Innocent When Possible - Embarrassing private details are not to be investigated. We stay away from irrelevant embarrassingly intimate details about private citizens personal lives. We look for individual wrong-doing and judge its public importance. The irrelevant religious or sexual dispositions of our targets are not to be investigated.

Rule #6 – Transparency. Our methods & tactics must be reasonable and defensible. We use the “Twelve Jurors on Our Shoulder” rule. The work has to be done with such a degree of integrity that it can withstand scrutiny in both law & ethics. We are comfortable with transparency. We must be willing to be ready to disclose our methods upon publication.

Rule #7 – Verifying and Corroborate Stories – Evaluate impact on third parties and Newsworthiness of Statements Alone.We consistently consider the probable truth or falsity of statements, examine any reasons to doubt the veracity of underlying assertions and whether the assertions are newsworthy. When possible, we will confirm with our subjects that their statements captured on video are accurate & truthful. At the very least, we will give our subjects an opportunity to elaborate and/or respond. In all matters, we rely on the 1st Amendment to protect our ability to publish newsworthy items after our internal deliberations. On whether there is an obligation to ensure the veracity of statements made on video, 1.) consider whether the remarks may potentially impact an innocent third party. (Factors in support of releasing the content) and 2.)The Newsworthiness of the statement alone by itself. (Factors against releasing the content).

Rule #8 – Raw Video. In certain circumstances we may release the “raw” video to the press and or the public. But as a rule, we do not.

Rule #9 – Subject Anonymity. We investigate & question sources before promising anonymity. Once we confirm, we will do everything in our power to protect the identity of our confidential sources.

Rule #10 – Being Accountable. Admit mistakes & correct them promptly.

Rule #11 – We do not manufacture content. We do not put words in our investigative subjects' mouths. We do not lead the horse to water. Our purpose is to elicit truth.

Rule #12 – With Great Power comes Great Responsibility.

Van vrijheid en voorwaardelijkheid | #3.53
27:09
Frewon
4 Bekeken · 3 dagen geleden

Nederland is nog minder dan een week verwijderd van de invoering van de coronapas; het toegangsbewijs zonder welke men dan zal worden uitgesloten van bepaalde onderdelen van de maatschappij. Een ontegenzeggelijk pressiemiddel om de vaccinatiegraad, waarvan het demissionaire kabinet nog altijd vindt dat deze te laag is, verder op te krikken.

Hoe kan het toch dat dergelijke vrijheidsbeperkende maatregelen worden ingevoerd, in een democratische rechtsstaat, nota bene door zogenaamd liberale partijen? Dat zovelen, van politiek Den Haag tot de mensen van Unmute Us, bereid zijn om bepaalde (grond)rechten op te geven om hun afgepakte vrijheden terug te krijgen? Los van de al dan niet gegronde angst die eraan ten grondslag ligt: wat betekent vrijheid überhaupt voor deze mensen?

De fundamentele verschillen van inzicht hieromtrent zorgen al tijden voor spanningen in de samenleving en degenen die het meeste belang lijken te hebben bij de maatregelen wakkeren deze dan ook consequent aan. Hoe meer ruzie men met elkaar maakt, hoe minder last de échte verantwoordelijken van hen hebben. In zijn bespiegeling van deze zondag steekt Sven daarom iedereen wier relaties onder druk staan en iedereen die zich zorgen maakt over uitsluiting een hart onder de riem als aansporing om de liefde voor en verbinding met elkaar niet te verliezen. Immers, wanneer men zich niet laat opjagen tot een oorlog van allen tegen allen is de vrede reeds gewonnen.

Links:
Samenvatting in beeld: coronaregels vanaf 25 september 2021: https://www.rijksoverheid.nl/document...
Het probleem met de coronapas is de inbreuk op onze grondrechten en de achteloosheid waarmee dat gebeurt: https://www.parool.nl/columns-opinie/...
Ook in de coronapandemie werkt angst aanjagen om tot ander gedrag te bewegen averechts: https://www.parool.nl/columns-opinie/...

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/, ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/ste... of doe mee met de loterij op https://natuurpad.com/ en maak kans op fraaie prijzen.

Naast YouTube zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl

Water tot de bodem uitgezocht | #3.52
11:12
Frewon
3 Bekeken · 3 dagen geleden

Tijdens het laatste testweekend bij het Bomencentrum te Baarn had Sven een toevallige ontmoeting - voor zo ver toeval bestaat, uiteraard - met een bezoeker die zó veel raakvlakken had met de thematiek van de podcast dat zij niet anders konden dan een korte, spontane opname te maken. Over schoon water en kwantumlandbouw; onderwerpen waar u Sven vandaag niet voor het laatst over zult horen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van stichting Het pad der natuurlijke energie? Kijk dan op https://natuurpad.com/ voor meer informatie over de activiteiten én hoe u kunt bijdragen.

U kunt Peter Vanhoof vinden via zijn website https://www.organic-forest.eu/

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/, ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/ste... of doe mee met de loterij op https://natuurpad.com/ en maak kans op fraaie prijzen.

Naast YouTube zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl

“Hamers slaan niet het virus, maar wel mensen stuk” betogen 4 academici in een spraakmakende publica
51:37
Frewon
4 Bekeken · 3 dagen geleden

⁣“Ik heb helemaal geen begrip voor mensen
die zich niet WILLEN laten vaccineren…echt NUL begrip.” zei demissionair
minister van VWS Hugo de Jonge op 8 maart 2021 tijdens een
persconferentie. Het was deze uitspraak en een aantal andere voorvallen
die Hoogleraar Waarschijnlijkheidsrekening Professor Ronald Meester het
zetje gaf om naar voren te treden en in de pen te kruipen. Samen met 3
andere academici schreef hij een column op Linkedin met de titel "Hamers
slaan niet het virus, maar wel mensen stuk".
https://nl.linkedin.com/pulse/....hamers-slaan-niet-he
Linkedin
“Ruim 100.000 keer is het bekeken en ook ik
kreeg het van verscheidene mensen toegestuurd al zit ik niet meer op
Linkedin want daar ben ik uiteraard verwijderd.” opende programmamaker
Flavio Pasquino zijn uitzending in de studio. Psycholoog en mediator
Dawn Henderson schreef mee aan het stuk op Linkedin. Samen zitten ze aan
tafel in de blckbx studio om hun triggers in deze coronacrisis te
bespreken. “Triggers waardoor zei naar voren traden en uiteraard lezen
ze passages voor van de column die vele mensen weer een sprankje hoop
gaf...dat ratio, gezond verstand en ethiek nog bestaat.” sluit Pasquino
de opening mee af.
Edin Hajder
Het roemruchte artikel op Linkedin begint met de volgende alinea;
Deze week deed plastisch chirurg Edin
Hajder een oproep op LinkedIn om niet-gevaccineerden uit te sluiten van
sociale voorzieningen zoals onderwijs, horeca en festivals, teneinde
daarmee het risico van overbelaste ziekenhuizen en IC’s te verkleinen.
Op deze post op Linkedin volgde een ingezonden stuk in de Volkskrant.
Dit voorstel leeft in de samenleving, en roept aan alle kanten van het
spectrum hevige reacties op. Deze reacties lijken zich vooral te
centreren rondom de vraag of zo’n zware maatregel juridisch, ethisch en
moreel gezien eigenlijk wel acceptabel is. Dat de maatregelen tot veel
meer polarisatie zouden leiden is natuurlijk evident.
Dit zijn de 5 academici die meeschreven aan de publicatie
Dawn Henderson; Psycholoog, historica, mediator
Ronald Meester; Hoogleraar Waarschijnlijkheidsrekening, publicist wetenschap en levensbeschouwing
Johannes Gerritsen; Medisch specialist, psychiater
Ceciel Velthuis; Lerares speciaal onderwijs
Marc van Ranst
Onderstaande uitzending is een reportage waarnaar Flavio Pasquino verwees aangaande de uitlatingen van Marc van Ranst
https://www.blckbx.tv/videos/z....org-dat-marcske-niks
Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?
Twitter - https://twitter.com/blckbxnews
Telegram - https://t.me/blckbxtv
Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv
Jij kan helpen met een donatie maar ook
door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram,
signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen
bereikt.
Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

“We moeten ermee stoppen” zegt vaccinoloog Prof. Dr. Theo Schetters over de massavaccinatie
1:00:38
Frewon
3 Bekeken · 3 dagen geleden

⁣De derde aflevering van de spraakmakende documentaireserie Tegenwind waarin zes gerenommeerde en gerespecteerde wetenschappers zich ongecensureerd uitspreken over het coronabeleid, leest als één grote waarschuwing. Aan het woord is Prof. Dr. Theo Schetters, immunoloog en vaccinoloog. Schetters is verbonden aan de universiteit van Pretoria (Zuid-Afrika) en ontwikkelt vaccins. Het is dus erg moeilijk om hem in het ‘antivax’ hoekje te duwen, reden waarom de professor een doorn in het oog is van het triumviraat van staatsvirologen die het covidvaccins koste wat het kost proberen te slijten aan heel de bevolking. Theo Schetters was al een keer te gast in de Blckbx-studio en uitte toen al zijn ongerustheid over een massaal vaccinatieprogramma. De video die bijna 1.2 miljoen keer is bekeken en een kritische kanttekening zet bij massavaccinatie staat merkwaardig genoeg nog steeds op YouTube maar voor de zekerheid ook bij een andere host op onze website. Inmiddels is deze roll-out al in vergevorderd stadium en worden ook kinderen meegenomen in het programma van experimentele mRNA-vaccins waarvan ze allemaal nog
altijd in testfase-3 zitten.


⁣Vaccinatiegraad
Schetters: “De meeste mensen van boven de zestig zijn nu min of meer gevaccineerd. Er is een dekkingsgraad van meer dan 80%. Dus het probleem dat we gedefinieerd hadden is eigenlijk weg. Ik denk: laat ons rustig afwachten wat er dit najaar gebeurt. Voor de jongeren is er geen enkel probleem. Als er zich een probleem voordoet dan kun je net zoals bij het griepvaccin een traditionele vaccinatie aanbieden”.⁣Grotten

In het prachtige Andalusische landschap - cinematografisch beeldschoon en spectaculair in beeld gebracht door regisseur/cameraman Mark Sanders - wordt Schetters door journalist Alain Grootaers geïnterviewd. Voor deze gesprekken trok het Tegenwind-team onder andere naar de grotten van Nerja. Grootaers was onder de indruk van de vaccinoloog: “Wat mij opviel was dat professor Schetters een heel goed overzicht heeft over de problematiek, een duidelijke analyse maakt zonder in polemische retoriek te vervallen. Tussen de regels door bespeurde ik oprechte bezorgdheid over het gevoerde coronabeleid. Hij probeert verbinding te zoeken en vraagt om een eerlijk en open debat.”


⁣Repercussies

Schetters ondervond - net als de andere geportretteerden in deze reeks - niet alleen veel tegenwind omwille van zijn uitspraken, maar kreeg ook te maken met economische repercussies van zijn uitspraken. Een aantal van de bedrijven waarvoor hij vaccins ontwikkelde beslisten om het contract met Schetters te breken. Desondanks hield hij de rug recht in het besef dat de bijwerkingen van de coronavaccins bespreekbaar moeten zijn. Hij is van mening dat het van belang is om een blijvende kostenbatenanalyse te maken voor de beschikbare coronavaccins en niet voor een ‘one cure fits all’ te gaan, die op termijn wel eens nare consequenties kan hebben. Een zeer prominente plaats dus, voor deze integere wetenschapper in de nu al opzienbarende reeks Tegenwind die lovende recensies krijgt. Schetters zegt zelf over zijn verblijf in het zuiden van Spanje: “Het was een verademing om samen te kunnen zijn met de anderen in een ontspannen sfeer. Mensen die ook de innerlijke worsteling en soms vertwijfeling ervaren hebben. Dat kunnen delen heeft mij heel veel goed gedaan, en nog.”


⁣Indrukwekkende cast
De serie kent een indrukwekkende cast met Nederlandse en Belgische wetenschappers die allen minstens Drs. en de meesten Prof. Dr. voor hun naam hebben staan. Ze kregen allemaal een eigen aflevering van om en nabij een uur. Dit zijn de namen:

1) Lector gezondheidswetenschappen Drs. Sam Brokken

2) Klinisch psycholoog Prof. dr. Mattias Desmet
3) Vaccinoloog Prof. dr. Theo Schetters
4) Sociaal geograaf, statisticus en opiniepeiler Drs. Maurice de Hond
5) Privacyspecialist Prof. dr. Paul De Hert

6) Gezondheids- en welzijnseconoom Prof. dr. Lieven Annemans7) Rondetafelgesprek
⁣Wie is Jakobien Huisman en wat motiveerde haar?
Daags voor de release van deel 1 met Sam Brokken zond BLCKBX een programma uit waarbij programmamaker Flavio Pasquino de avontuurlijke Jakobien Huisman in de studio interviewde. Zij was in het gezelschap van Maurice de Hond die de 6de en laatste episode zal kleuren. Bekijk hier die uitzending om meer te weten te komen over de maker(s) en de drijfveren.Bekijk deze uitzending hier:

⁣⁣https://www.blckbx.tv/videos/tegenwind


⁣Release

De release van de documentaire-reeks vond plaats op 3 september 2021 met als aftrap de episode van Sam Brokken. Daarna volgt iedere week een nieuwe episode. BLCKBX mag deze serie exclusief distribueren en daar zijn we trots op. “Meer en meer talentvolle documentairemakers weten de weg naar ons te vinden en kiezen ons platform als distributie- en promotiepartner omdat we kennelijk een goede reputatie hebben ontwikkeld. Dat is een opsteker waar we trots op zijn,” vertelt Flavio Pasquino.


⁣Bekijk de eerste episode met Drs. Sam Brokken hieronder.
https://www.blckbx.tv/videos/tegenwind-sam⁣Prof. Dr. Mattias Desmet

In deel twee van de 6-delige docureeks van Tegenwind, is het de beurt aan klinisch psycholoog Prof. Dr. Mattias Desmet. Hij werd beroemd in Nederland na zijn indrukwekkende interview bij “De Nieuwe Wereld” waar Marlies Dekkers en Ab Verbrugge hem spraken over het thema “Massavorming”. De video ging viraal en scheen een nieuw licht op de corona-crisis en de eenduidige stellingname van burgers, wetenschappers en politici. Bekijk deze uitzending hieronder:https://www.blckbx.tv/videos/tegenwind-mattias


⁣Tegenwind.TV
Om de serie te realiseren hebben Jakobien
Huisman, Alain Grootaers en regisseur Mark Sanders een website opgezet
“Tegenwind.TV”, waar alle informatie rondom het project is te vinden. Zo
ook mogelijkheden om te doneren voor een vervolgreeks met
internationale namen die al gepland staat. Wil je een bijdrage leveren
aan hun bijzondere productie, klik dan HIER.
https://www.tegenwind.tv/doneer
Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?
Twitter - https://twitter.com/blckbxnews
Telegram - https://t.me/blckbxtv
Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv
Jij kan helpen met een donatie maar ook
door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram,
signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen
bereikt.
Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

Geen Dam tot Dam loop…in het belang van de Volksgezondheid?
25:02
Frewon
0 Bekeken · 3 dagen geleden

⁣Dit weekend zou normaliter de jaarlijkse Dam tot Dam loop plaatsvinden. Een evenement waar tienduizenden mensen naar toe leven en grote sportieve maar ook gezondheidsdoelen bereiken. Helaas voor de organisatie en de deelnemers gaat daar voor het tweede jaar op rij een streep door en dat is een doorn in het oog van Erwin Taams die als statement een éénmans-protest uitvoert door de Dam tot Dam
loop zondag 19 september in tegenovergestelde wijze de route te lopen.


Ontdekking
Programamaker Flavio Pasquino ontdekte Erwin Taams een week geleden per toeval op Youtube. “Ik volg de alternatieve kanalen en alle kritische vloggers al 1,5 jaar maar Erwin kende ik niet. Het was verbazingwekkend dat hij al 10 maanden bezig blijkt te zijn met video’s en ik hem nog nooit ben tegengekomen. Erwin maakt hoog kwalitatieve reportages en dan verwacht je wel dat iemand je dat een keer doorstuurt maar kennelijk is hij onder de radar gebleven. We voeren intussen ook verkennende gesprekken om hem toe te voegen aan het blckbx team als presentator maar het is allemaal nog erg prematuur. Hoe dat afloopt zal snel genoeg blijken maar wij zien zijn talent”,
aldus Pasquino.


Erwin Taams
In de meest recente video op zijn Youtube kanaal maakte Erwin Taams een verslag over zijn motieven en poneert hij tevens 3 interessante stellingen waarover hij het debat wil voeren. Het was deze video die programmamaker Flavio Pasquino triggerde om met Erwin
aan tafel te gaan en hem te interviewen. 


3 stellingen
Dit zijn de 3 stellingen die in de uitzending worden behandeld.1) de tunnelvisie op besmettingen moet stoppen2) een vrij land met contactbeperkende maatregelen is geen vrij land
3) zolang zorgcapaciteit de basis is onder de maatregelen, kunnen deze nooit volledig worden opgeheven.Zondag vertrekt Erwin op 10:00 vanaf de Dam
in Zaandam en zal hij rond 16:00/16:30 aankomen op de Dam in Amsterdam.
De omgekeerde route dus van de originele Dam tot Damloop maar dat mag
de pret niet drukken.
Een andere video van Erwin die je zeker
moet bekijken is DEZE. In dit tenenkrommende gesprek fileert Erwin een
microbioloog (Hidde Boersma) die in de Telegraaf wanstaltige uitspraken
had gedaan over “antivaxxers” die hij met horten en stoten probeerde te
verdedigingen.
Wil je op de hoogte blijven van BCKBX nieuws?
Twitter - https://twitter.com/blckbxnews
Telegram - https://t.me/blckbxtv
Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv
Jij kan helpen met een donatie maar ook
door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram,
signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen
bereikt.
Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

”Gevaccineerden zijn nu aan bal!” vindt Hoogleraar Mensenrechten n.a.v. de corona-pas
13:19
Frewon
29 Bekeken · 9 dagen geleden

⁣Emeritus hoogleraar Mensenrechten Cees
Hamelink was - net als vele Nederlanders behoorlijk van slag na de
laatste persconferentie. Hij nam dan ook meteen contact op met
programmamaker Flavio Pasquino om een nieuwe column te kunnen
presenteren. Onderstaande tekst is de letterlijke tekst die Cees op
beeld insprak en een appel aan de gevaccineerden om hun
verantwoordelijkheid te nemen om een leefbare samenleving te behouden.


De corona pas
Voor de voorstelling van Annick Boer in het
DeLa Mar theater had kaartjes besteld, al vorig jaar maar nu zou de
voorstelling dan toch eindelijk plaats vinden op 14 oktober. Maar dan
zendt het theater belangrijke informatie over mijn theaterbezoek. “We
hebben besloten onze bezoekers om een corona toegangsbewijs te vragen”.
Dus al voor de aankondiging van het kabinet –op 14 september- was de la
Mar paapser dan de paus! Het theater voegt aan de brief ook nog de
gotspe toe: WE HOUDEN VAN THEATER; beter was geweest WE HOUDEN VAN
APARTHEIDSTHEATER


Aan degene die niet gevaccineerd is en niet
getest wil worden wordt het fundamentele recht op deelname aan het
culturele leven dus ontzegd. Dat kan, maar er moet wel een wettelijke
grondslag voor zijn. En die is er niet alhoewel onze bewindslieden
kennelijk denken dat als zij iets aankondigen dat dit meteen ook aan de
noodzakelijke wettelijke voorwaarden voldoet. Advocaat Stan Baggen
schreef hierover in NRC Handelsblad dat “door het corona-toegangs-bewijs
straks miljoenen mensen niet meer meedoen..maar dat gebeurt op basis
van opportunisme en niet op basis van de wet”.


Het gaat Minister De Jonge er natuurlijk
om de vaccinatiegraad te bevorderen. Met de corona-pas als verkapte
vaccinatiedwang schiet hij zich toch in de eigen voet: het is heel goed
denkbaar dat veel mensen door deze achterbakse manier van handelen
voorlopig niet met de plannetjes van de minister willen meedoen.


Met de maatregel van het corona-toegangs-bewijs hebben de overheid en particuliere partijen die hierin meegaan wel een lastig moreel dilemma voor gevaccineerden
gecreëerd. Kun je als fatsoenlijk –gevaccineerd- mens akkoord gaan met
het tonen van een bewijs van gezondheid voor het theater of de
concertzaal of horeca onderneming. Het lijkt mij dat je de
beschavingsgraad van onze bevolking kunt afmeten aan het aantal
gevaccineerden dat weigert mee te spelen in het spektakel van de
corona-pas


Ik vond het een bemoedigend gebaar dat veel Italianen hun QR codes vorige week in het openbaar verbrandden.
Waarom vormt het corona toegangsbewijs een morele kwestie?


1. Al of niet gevaccineerd zijn en ook al
of niet getest zijn is een private aangelegenheid. Naar de status van
iemands gezondheid vragen is een forse inbreuk op de persoonlijke
levenssfeer die alleen getolereerd kan worden als er een wettelijke
grondslag voor is en wanneer sprake is van onmiddellijke bedreiging van
de democratie. Aan die voorwaarden wordt nu niet voldaan!


2. Het instemmen met de keuze voor een
gezondheidscheck draagt bij aan de polarisatie in de samenleving. Je
zegt: ik ga er mee akkoord dat mensen die zo’n bewijs niet kunnen
overleggen de toegang wordt geweigerd. Je stemt in met een tweedeling in
de maatschappij.


3. Het corona paspoort maar ook de
negatieve test zijn goede voorbeelden van het verspreiden van
misleidende medische informatie Het verschil in behandeling van
gevaccineerden en niet-gevaccineerden is gebaseerd op de aanname dat
gevaccineerden het virus niet of nauwelijks verspreiden. Bij de
aanbieding van de gratis zelftesten zegt de overheid nog eens
nadrukkelijk ”zonder dat je het zelf weet, kun je andere mensen
besmetten met het coronavirus. We weten nu ook dat dit kan als je
volledig gevaccineerd bent”.


4. Tegenover de weigering om een
gezondheidsbewijs te tonen bij een cultureel evenement, wordt graag
verwezen dat je voor allerlei activiteiten documenten nodig hebt. Je mag
met de auto alleen de weg op als je een rijbewijs hebt. Maar er is een
verschil tussen bewijzen dat je iets kunt en bewijzen dat je iets al of
niet hebt. Je wilt van allerlei functionarissen in de samenleving, zoals
piloten of artsen, graag weten of ze hun diploma’s hebben. Daar vragen
we overigens meestal niet naar! Weet u of uw huisarts wel het artsexamen
met goed gevolg heeft afgelegd. Je vertrouwt er op –en meestal zeer
terecht- dat het in orde is. Zo functioneert een fatsoenlijke
samenleving! Je vraagt zeker niet naar de staat van hun gezondheid. Het
is buitengewoon onfatsoenlijk naar iemands staat van gezondheid te
vragen. Goed opgevoede mensen vragen elkaar ook niet of ze al
gevaccineerd zijn. Bovendien, het vragen om een bewijs van gezondheid en
het bewijs van niet-besmettelijk zijn, is het begin van een uiterst
glibberig pad. Ik kan me immers nog wel een paar besmettingen
voorstellen waarvan ik zou willen weten of mede-burgers die bij zich
dragen. Ik wil misschien ook wel weten of mijn mede-theater bezoeker
niet aan een ernstige en zeer besmettelijke huidziekte, die wordt
veroorzaakt door de schurftmijt, lijdt. Of weten of de meneer die naast
mij zit in het Concertgebouw een forse griep onder de leden heeft. Toch
vraag ik geen bewijs van zijn griepprik maar hoop dat hij gewoon thuis
blijft.


De vraag is natuurlijk hoe deze morele kwestie van het toegangsbewijs op te lossen. .


In de filosofische ethiek is duidelijk geworden dat de klassieke benaderingen van morele problemen niet werken.
Die waren gebaseerd op de gedachte dat je moet handelen in
overeenstemming met basis principes, zoals niet liegen; maar iedereen
kan zien dat onder alle omstandigheden de waarheid zeggen het
maatschappelijk functioneren in de weg staat. Ook de benadering waarin
werd gevraagd ons handelen te beoordelen naar de gevolgen daarvan, bleek
niet te werken omdat we gewoon heel vaak de consequenties van ons
gedrag niet kunnen overzien. De beste kanshebber blijkt de ethiek van de
dialoog te zijn, de maatschappelijke discussie waarin alle betrokkenen
bij een morele kwestie trachten met elkaar tot een tijdelijke
overeenstemming te komen. Richtinggevend hierbij is dat er geen voor
alle tijden beste morele oplossingen zijn en dat je gezamenlijk moet
blijven zoeken naar een uitweg waarin de meesten zich kunnen vinden.


Nu hebben de bewindslieden die er alles aan
gedaan hebben de samenleving te polariseren die samenleving –op een
perverse manier- geconfronteerd met een moreel probleem dat alleen maar
in gesprek met elkaar opgelost kan worden. En dat met elkaar in gesprek
gaan is door de maatschappelijke tweespalt ernstig bemoeilijkt, zo niet
onmogelijk geworden!


Misschien kan het gesprek toch nog op gang
komen als gevaccineerden massaal weigeren van de corona-pas gebruik te
maken en degenen die voorstellingen geven massaal weigeren –zoals Eric
Clapton en Tim Douwsma dat doen- te spelen voor een publiek dat op
medische gronden geselecteerd is.


In de Volkskrant van 14 september schrijft
Raoul De Pré “voorlopig weegt het voordeel van de corona-pas nog op
tegen het ongemak”. Ik vind dit een kortzichtige uitspraak. De
schrijver realiseert zich niet dat het voordeel van de corona-pas
–d.w.z. het voorrecht om in stemmen met ongelijke behandeling – het niet
te onderschatten nadeel van volledig verlies aan vrijheid voor
iedereen, gevaccineerd of niet-gevaccineerd met zich meebrengt. Ook de
gevaccineerden verliezen hun vrijheid om zonder corona-pas naar publieke
evenementen, theaters of restaurants te gaan.


Je moet toch wel ernstig in de war zijn,
geen historisch besef hebben en geen gevoel voor maatschappelijke
discriminatie hebben, als je het tonen van een gezondheidsbewijs niet
als beperking van je vrijheid, niet als aanslag op je persoonlijke
levenssfeer, en niet als discriminatie ervaart.  


Terwijl in de afgelopen weken en maanden
steeds bij degenen -die massaal vaccineren een onverstandig en
onvoldoende onderbouwd beleid vinden- de verantwoordelijkheid voor een
gezonde samenleving werd gelegd, ligt nu de verantwoordelijkheid voor
een leefbare samenleving bij degenen die hebben besloten zich te laten
vaccineren.


Het wordt tijd voor een collectieve
burgerlijke ongehoorzaamheid omdat de verbondenheid en de vrijheid van
de samenleving op het spel staan. 


Wil je op de hoogte blijven van BCKBX nieuws?
Twitter - https://twitter.com/blckbxnews
Telegram - https://t.me/blckbxtv
Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv
Jij kan helpen met een donatie maar ook
door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram,
signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen
bereikt.
Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

The Trueman Show #43 Inge van Iersel
1:43:41
Frewon
11 Bekeken · 9 dagen geleden

⁣Voor deze 43ste aflevering zijn we neergestreken in mijn ouderlijk huis in het zuiden van het land.

Inge van Iersel is namelijk ditmaal de gast van deze aflevering. Inge
woont zelf in Spanje. In een joert wel te verstaan en waar ze onder
andere retraites organiseert. Ze is een korte periode in Nederland en
sinds steeds meer mensen hun weg proberen te zoeken uit dit systeem, uit
de matrix en Inge dit op steeds meer vlakken doet, vond ik het een goed
idee om haar uit te nodigen.
Naast dat ik op zoek ben naar hoe de wereld in elkaar steekt en
verschillende experts aan het woord laat, hoop ik de komende periode ook
steeds meer inspirerende mensen aan het woord te laten die op hun
manier hun leven precies zo indelen zoals zij het willen. Ongeacht
bijvoorbeeld de druk van buitenaf. Ik ben ervan overtuigd dat we
allemaal in staat zijn precies het leven te leven wat we willen, zolang
we leven vanuit vertrouwen.
Inge is zo een persoon. Je zult merken dat gedurende de podcast dat
ze wat last had van zenuwen. Ook heel logisch als je niet gewend bent om
op beeld dit soort gesprekken te voeren. Kortom, de echtheid die jullie
van mijn kanaal gewend zijn. Met Inge sprak ik uiteraard over haar “off
the grid” reis en alles wat daarbij komt kijken. Iets wat heel
romantisch klinkt, maar waar echt een hele hoop bij komt kijken. Zoals
bijvoorbeeld het niet naar school doen van je kinderen. Hoe pak je dat
op? Waar loop je tegenaan? Kan dat zo maar? Ook spraken we over
conditionering. Uiteraard hebben scholen daar een groot aandeel in, maar
het begint eigenlijk al bij de geboorte en opvoeding. In het verlengde
daarvan spraken we ook bevallen. Hoe kan het dat het steeds minder
natuurlijk verloopt en wat is daar de consequentie van?
Ik vind Inge haar reis enorm inspirerend. Een reis die ze ook deelt
op haar Instagram en YouTube kanaal. Ik zal ze hieronder met jullie
delen:
https://www.youtube.com/user/ingevaniersel

https://www.instagram.com/_rootsoflove_/

DE GROTE ONTMASKERING
6:34
Frewon
23 Bekeken · 10 dagen geleden

Huisarts in de VS legt haar fijn uit hoe COVID werkt en hoe effectief de vaccinatie is.

11-09-2021 Jan Severijns IC - Verpleegkundige
1:05:11
Frewon
28 Bekeken · 10 dagen geleden

Hoorzitting 11 september 2021 - Jan Severijns IC - Verpleegkundige
https://www.bpoc2020.nl

11-09-2021 Sjoukje Dijkstra - Journalist (let op: geluid start na 4 min. )
50:05
Frewon
8 Bekeken · 10 dagen geleden

Hoorzitting 11 september 2021 - Sjoukje Dijkstra - Journalisthttps://www.bpoc2020.nl

11-09-2021 Sietske Bergsma - Journalist - voormalig advocaat
1:31:54
Frewon
5 Bekeken · 10 dagen geleden

Hoorzitting 11 september 2021 - Sietske Bergsma - journalist & voormalig advocaat

https://www.bpoc2020.nl

11-09-2021 Annelies Strikkers - Journalist
1:04:42
Frewon
10 Bekeken · 10 dagen geleden

Hoorzitting 11 september 2021 - Annelies Strikkers - Journalisthttps://www.bpoc2020.nl

”Ze had nog kunnen leven” beweert huisarts bij Nieuwsuur over ongevaccineerde
39:45
Frewon
11 Bekeken · 11 dagen geleden

⁣1 september jl. zond Nieuwsuur een reportage uit over de arbeiderswijk Heilust in Kerkrade waar de vaccinatiegraad zorgelijk laag zou zijn. Zo laag dat een 39 jarige
ongevaccineerde patiënt aan corona zou zijn overleden.


Slecht acteerwerkNa een eerder verschenen artikel op 26 augustus - waar de merkwaardige beweringen van huisarts Donna Lenders al waren opgetekend - ontstond er veel commotie. Zo was overduidelijk te zien dat de computer van de huisarts uit stond en was het moeilijk te geloven dat er niet geacteerd werd. En warempel.... op 2 september kwam Nieuwsuur met een schriftelijk statement dat de opnames - waarbij de huisarts de GGD belt om de melding van de corona-dode te rapporteren - in scene was gezet;https://nos.nl/nieuwsuur/artik....el/2396222-reactie-n artikel van 26 augustus: https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2395202-op-sommige-plekken-blijft-het-vaccineren-achter-en-zeker-in-kerkrade-valt-dat-op"Om privacyredenen (zo werd de naam van de overledene genoemd) is een kort stukje opnieuw opgenomen zonder dat de naam genoemd is. Voor de volledigheid hadden we dit moeten vermelden"
aldus Nieuwsuur.


Piepen

En dat is opmerkelijk want een naam kun je simpel wegpiepen in de montage dat weet iedere verslaggever dus dat is geen reden om het opnieuw op te nemen maar er gebeurde meer vreemde
dingen in deze reportage.


Ze had nog kunnen leven
Huisarts Donna Lenders beweerde dat als de patiënt zich wel had laten vaccineren, ze nu nog had geleefd. “Nogal een stevige claim voor een arts die beter moet weten want dat een vaccin mogelijk bijdraagt aan een milder ziekteverloop is nog denkbaar. Maar om stellig te beweren dat de persoon met een vaccin niet was overleden is wetenschappelijk maar ook moreel niet in de haak”, opent programmamaker Flavio Pasquino de uitzending. Onderzoeksjournaliste Annelies Strikkers sloeg aan op de ongeloofwaardige berichten en ging op onderzoek uit. Ze is al maanden actief op Twitter en ze bracht deze cases onder de
aandacht van onze redactie.


Onderste steen boven
“Samen zijn we de zaak gaan uitpluizen en we hebben niet 1, niet 2, nee een opeenstapeling van rariteiten, feitelijke onjuistheden en onwaarheden gevonden”, vertelt Pasquino. De uitzending eindigt met een telefoongesprek waarbij de verslaggever van Nieuwsuur (Hein Hansen) de kans krijgt op hoor en wederhoor. Deze uitzending zal snel volgen en ook zal er nog contact gezocht worden met huisarts Donna Lenders, de GGD Zuid Limburg en de nabestaanden van de overleden 39 jarige vrouw om precies uit te zoeken hoe de vork in de steel steekt. Mocht je dus tips hebben, meldt dat dan aan
redactie@blckbx.tv en zet in je onderwerp “tip kerkrade”.Wil je op de hoogte blijven van BCKBX nieuws?
Twitter - https://twitter.com/blckbxnews
Telegram - https://t.me/blckbxtv
Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv
Jij kan helpen met een donatie maar ook
door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram,
signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen
bereikt.
Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

FVD - De speech waar HEEL NEDERLAND het over heeft
24:55
FreeWonder
6 Bekeken · 12 dagen geleden

⁣0:00 Zijn journalisten tuig van de richel?
3:00 FVD verspreidt geen desinformatie
3:58 Neem de vaccins niet!
6:00 Linkse journalisten
9:25 Rillingen over de rug!
12:45 Journalisten beschermen
14:50 Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog…
18:05 Kamervoorzitter ontneemt Gideon van Meijeren het woord!
20:02 Gespeelde verontwaardiging
21:20 Bestaat onze democratie nog wel?

De Nederlandse media zijn al decennia niet meer de kritische waakhond tegen de macht, maar de belangrijkste steunpilaar van het partijkartel. Gideon van Meijeren legt deze corruptie genadeloos bloot en spreekt zich uit voor de échte vrije pers. De hele Kamer ontsteekt in woede. Vera Bergkamp ontneemt hem zelfs het woord. In deze tijd worden de grondrechten steeds meer ingeperkt. Nu wordt ook aan banden gelegd wat een democratisch verkozen volksvertegenwoordiger wel en niet mag zeggen in de plenaire zaal van de Tweede Kamer. Maar FVD zal altijd de waarheid blijven spreken!

► TELEGRAM: https://t.me/fvdnl​​​​​​​​​​​
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl​​​​​​
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie​​​​​
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/fvd/​​​​​​​​​​​
► GAB: https://gab.com/fvdnl​​​​​​​​​​​
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk

Tisjeboy Jay - DE QR CODE
3:06
FreeWonder
27 Bekeken · 12 dagen geleden

Als jij lacht dan lach ik ook

Met wortel en tak | #3.51
29:16
Frewon
10 Bekeken · 13 dagen geleden

Voordat de coronacrisis alle aandacht opeiste waren de boeren een prominent en terugkerend thema in het maatschappelijk debat, zo ook in deze podcast. Of het nu ging om stikstof of dierenwelzijn, de meningen waren doorgaans even fel als verdeeld.

Recentelijk werden zij wederom het middelpunt van de aandacht toen uitlekte dat er verregaande plannen bestaan om Nederlandse boeren te onteigenen. Voor Sven aanleiding om de problematiek rondom het onderwerp eens opnieuw te behandelen, want voor hem staat de boerenstand als laatste écht gewortelde groep in de samenleving symbool voor de menselijkheid die in het huidige tijdsgewricht zo ernstig bedreigd wordt.

Links:
Schouten: ‘Tot mijn spijt zijn plannen over onteigening van boeren gelekt’: ⁣https://www.ad.nl/politiek/sch....outen-tot-mijn-spijt
Onteigening is 'dynamiet' op het boerenerf: ⁣https://www.nieuweoogst.nl/nie....uws/2021/09/11/ontei
#2.10: De grenzen van de maakbaarheid (met Jeroen van Maanen): ⁣https://eenoorlogreedsverloren.....nl/2020/03/09/2-10-
Van boeren, burgers en banken: de ontworteling van Nederland: ⁣https://eenoorlogreedsverloren.....nl/2020/02/21/van-b
Et spiritus sancti | Het Bureau voor Occulte Zaken en Complotten #16: ⁣https://eenoorlogreedsverloren.....nl/2021/01/03/et-sp
Nieuw op @TilburgU: naar college zonder coronapas = "poging tot mishandeling, strafbaar": ⁣https://www.geenstijl.nl/51610....02/nieuw-op-tilburgu

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/, ga naar ⁣https://eenoorlogreedsverloren.....nl/steundeverbindin of doe mee met de loterij op https://natuurpad.com/ en maak kans op fraaie prijzen.

Naast YouTube zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl

”Geopolitiek kent geen moraal” legt 9/11 expert George van Houts op ijzingwekkende wijze uit
1:12:15
Frewon
12 Bekeken · 13 dagen geleden

⁣”Geopolitiek kent geen moraal” legt 9/11 expert George van Houts op ijzingwekkende wijze uit...

20 jaar geleden op 11 september 2001 vlogen in Manhattan, New York twee vliegtuigen in de Twin Tower buildings. Een groep geradicaliseerde arabieren zou onder de vlag van Al Qaida twee vliegtuigen gekaapt hebben, onder aanvoering van Osama Bin Laden en daarmee was de “War on Terror” ontketend, aldus toenmalig President van de USA George Bush jr.

KomPlot

Althans...dat is de officiële lezing die menigeen de wenkbrauwen deed fronzen na het zien van de film van Michael Moore. Maar ook in Nederland was er iemand die het officiële verhaal niet geloofde. Hij maakte er zelfs twee theatervoorstellingen over KomPlot 1 en 2 maar dat kwam hem duur te staan. Acteur en theatermaker George van Houts die in 2016 nog de eervolle titel mocht dragen als "De Slimste Mens" maar desalniettemin wordt weggezet als gekkie, als komplotdenker en die daardoor behoorlijk uit de gratie is bij zijn vakbroeders.


KomPlot 1 en 2 bekijk je hier:

https://www.frewon.eu/videos/c....ategory/699?page_id=⁣Twee decennia later…

20 jaar na dato staan we weer stil bij die merkwaardige gebeurtenis in New York, die - welk verhaal je ook gelooft - in iedere variant in essentie een complot is en daarmee wordt door 9 / 11 iedereen een complotdenker, stelt programmamaker in zijn opening van de 1 uur 12 minuten durende uitzending die meer dan de moeite waard is. George van Houts legt naar op ijzingwekkende wijze uit hoe de opeenvolging van feiten natuurkundig onmogelijk zijn vanwege de wetten van newton maar het meest tot de verbeelding sprekende feit is toch wel gebouw 7.⁣Salomon Building 7

De meest opzienbarende gebeurtenis rondom 9 / 11 is met stip de fabelachtige voorspelling van de BBC. Gek genoeg wisten verslaggeefster Jane Stanley ruim 20 minuten voordien al aan te kondigen dat “building 7” zou instorten. Ze is in de veronderstelling dat het al gebeurd is, maar had niet door dat het gebouw in de live uitzending achter haar in beeld staat. Als de verbinding dan abrupt wordt onderbroken begint menigeen zich af te vragen hoe de BCC wist dat dit gebouw 20 minuten laten zou gaan instorten. Als verklaring komen ze met een vergissing die van persbureau Reuters zou komen maar hoe kwamen zij dan aan die voorkennis?⁣Flavio Pasquino;

“Voor mij is dit incident zo duidelijk een bewijs van voorkennis en daarmee een inside-job, dat je aan het complete narratief op die dag mag gaan twijfelen”.

Excuses

De BBC kwam wel nog met een soort van verklaring maar die is dusdaning zwak en ongeloofwaardig dat de cruciale vraag overeind blijft, hoe men het heeft kunnen weten en waarom de BBC het zelf niet tot het gaatje heeft uitgezocht?

Mythes (boek van Dik Kok)

Aan het einde van de uitzending maakt George van Houts nog een beetje reclame voor een bijzonder boek “Mythes” van Dik Kok, de auteur die hem veel heeft geleerd over 9 / 11. Mocht je interesse hebben in het boek dan kan dat via DEZE link. Op deze pagina is geen webshop dus je zult gewoon ouderwets moeten emaillen naar de auteur en dan komt het vast goed.

Link naar het boek: http://www.911deanderewaarheid.nl

Wil je op de hoogte blijven van BCKBX nieuws?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

“We moeten de dood zijn plaats teruggeven”, vindt klinisch psycholoog Prof. dr. Mattias Desmet
1:06:14
Frewon
6 Bekeken · 13 dagen geleden

⁣In deel twee van de 6-delige docureeks van Tegenwind, is het de beurt aan klinisch psycholoog Prof. Dr. Mattias Desmet. Hij werd beroemd in Nederland na zijn indrukwekkende interview bij “De Nieuwe Wereld” waar Marlies Dekkers en Ab Verbrugge hem spraken over het thema “Massavorming”. De video ging viraal en scheen een nieuw licht op de corona-crisis en de eenduidige stellingname van burgers, wetenschappers en politici. Desmet ondervond - net als de andere geportretteerden in de reeks - problemen in de professionele sfeer vanwege zijn uitlatingen en beleefde een warm bad in Andalusië waar hij zonder blad voor zijn mond kon praten over gevoelige zaken.Desmet: “Het was heel aangenaam dat we met een groep wetenschappers samen waren die heel menselijk waren. Elkaar een hand even, echt luisteren en elkaar serieus nemen. Ik zou het zo
weer doen”.


⁣Indrukwekkende castDe serie kent een indrukwekkende cast met Nederlandse en Belgische wetenschappers die allen minstens Drs. en de meesten Prof. Dr. voor hun naam hebben staan. Ze kregen allemaal een eigen aflevering van om en nabij een uur. Dit zijn de namen:1) Lector gezondheidswetenschappen Drs. Sam Brokken2) Klinisch psycholoog Prof. dr. Mattias Desmet3) Vaccinoloog Prof. dr. Theo Schetters4) Sociaal geograaf, statisticus en opiniepeiler Drs. Maurice de Hond5) Privacyspecialist Prof. dr. Paul De Hert6) Gezondheids- en welzijnseconoom Prof. dr. Lieven Annemans7) Rondetafelgesprek⁣Wie is Jakobien Huisman en wat drijft haar?Daags voor de release van deel met Sam Brokken zond BLCKBX een programma uit waarbij programmamaker Flavio Pasquino de avontuurlijke Jakobien Huisman in de studio interviewde. Zij was in het gezelschap van Maurice de Hond die de 6de en laatste episode zal kleuren. Bekijk hier die uitzending om meer te weten te komen over de maker(s) en de drijfveren.⁣ReleaseDe release van de documentaire-reeks is voorzien op 3 september 2021 met als aftrap de episode van Sam Brokken. Daarna volgt iedere week een nieuwe episode. BLCKBX mag deze serie exclusief distribueren en daar zijn we trots op. “Meer en meer talentvolle documentairemakers weten de weg naar ons te vinden en kiezen ons platform als distributie- en promotiepartner omdat we kennelijk een goede reputatie hebben ontwikkeld. Dat is een opsteker waar we trots op zijn,” vertelt Flavio Pasquino.Bekijk de eerste episode met Drs. Sam Brokken hieronder.https://www.blckbx.tv/videos/t....egenwind-samTegenwin⁣Om de serie te realiseren hebben Jakobien
Huisman, Alain Grootaers en regisseur Mark Sanders een website opgezet
“Tegenwind.TV”, waar alle informatie rondom het project is te vinden. Zo
ook mogelijkheden om te doneren voor een vervolgreeks met
internationale namen die al gepland staat. Wil je een bijdrage leveren
aan hun bijzondere productie, klik dan HIER.
Wil je op de hoogte blijven van BCKBX nieuws?
Twitter - https://twitter.com/blckbxnews
Telegram - https://t.me/blckbxtv
Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv
Jij kan helpen met een donatie maar ook
door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram,
signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen
bereikt.
Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

“We zitten in de extra speeltijd maar het is Game Over”, stelt macro-econoom Drs. Edin Mujagić
48:14
Frewon
4 Bekeken · 13 dagen geleden

⁣Voor deze aflevering van blckbx, sprak programmamaker Ancilla van de Leest (die hiermee een debuut maakt op dit kanaal) met macro-econoom en auteur Drs. Edin Mujagić over zijn nieuwste boek ‘Keerpunt 1971’. Een boek dat een historisch moment beschrijft waarbij de dollar werd losgekoppeld van de goudstandaard en waardoor de inflatie een vrije val kende. Een waar keerpunt met alle gevolgen van dien voor het huidige financiële systeem. Een systeem dat volgens velen op imploderen staat en in het bancaire jargon de
onontkoombare “global financial meltdown” wordt genoemd.


Keerpunt 1971
De flaptekst van het boek beschrijft als volgt; “Op zondag 15 augustus 1971 kondigt president Richard Nixon de belangrijkste economische gebeurtenis aan sinds de uitvinding van het geld, waardoor de economie en onze maatschappij voorgoed veranderen. De komst van de euro en de bitcoin, de negatieve spaarrente, werkende armen, de spanningen met China, de crisis sinds 2007 en nog veel meer, blijken veroorzaakt te zijn in 1971 met de loskoppeling van de goudstandaard; een keerpunt in onze geschiedenis.Op basis van vele gesprekken door de jaren heen met onder andere de geestelijk vader van dat besluit in 1971, Paul Volcker (voormalig Fed-voorzitter en adviseur van president Obama) en lessen uit de historie, beschrijft de auteur de ontwikkelingen en
voorspelt hij daarnaast een nieuwe periode van economische bloei.”


Bosnië

Vanuit zin persoonlijke jeugdervaring met economische onrust in Bosnië, bespreekt Edin Mujagić met Ancilla welke bewegingen hij momenteel om zich heen ziet, die op dat cruciale moment in 1971 in gang zijn gezet. Welke historische parallellen kunnen we trekken met inflatiecrises uit het verleden? Wat moet er gebeuren om het tij te keren? En wat kun je zelf doen om meer financiële zekerheid te creëren in tijden van grote economische instabiliteit? Allemaal vragen die de revue passeren en waar Edin Mujagić op gedegen toon op antwoord
in taal die zowel een kenner als een leek zal aanspreken.Het boek Keerpunt 1971 is te koop hier.
https://www.succesboeken.nl?isbn=9789461562760&pc=4F791C1E
Jij kan helpen met een donatie maar ook
door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram,
signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen
bereikt.
Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren
Wil je op de hoogte blijven?
Twitter - https://twitter.com/blckbxnews
Telegram - https://t.me/blckbxtv
Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

"Bravo Rosanne...dank namens de rechten van de mens" zegt Hoogleraar Mensenrechten Cees Ha
9:51
Frewon
6 Bekeken · 13 dagen geleden

⁣“Laten we het beestje bij de naam noemen…dwang. Nogmaals…ik heb me laten vaccineren. Maar ik zal het recht verdedigen van hen die dat echt niet willen” schreef microbioloog Rosanne Hertzberger onlangs in het NRC handelsblad. Het was dit artikel dat emeritus hoogleraar mensenrechten Cees Hamelink gelukkig stemde en
daarom opent hij zijn column met deze publicatie.


Bravo
“Een bravo van Cees viel Rosanne ten deel maar dat zal niet bij iedereen in goede aarde vallen”, realiseert programmamaker Flavio Pasquino zich ter degen. “Ik heb zelf getwijfeld of we deze column wel zouden moeten uitzenden maar we staan nou eenmaal voor verbinding en moeten onze kijkers ook meenemen in die weg naar de oplossing. Daarom gaat de column vanavond dus live en ik hoop op een
goede spinn off”, gaat Pasquino verder…


Polarisatie
“Helaas is de polarisatie in onze samenleving nu zo hoog opgelopen dat velen de lichtpuntjes nog maar moeilijk kunnen zien maar dit is er zo één. Immers het is Rosanne’s goed recht om zichzelf te laten vaccineren en de overtuiging te hebben dat dit een goed idee is. Maar het is ook een grondrecht om ervoor te kiezen
het niet te doen en dat verdedigt zij.”


Op1

Deze avond (9 augustus 2021) zal Rosanne het debat aangaan met Roland Pierik van het OMT, die vindt dat dwang en drang legitiem is als de beoogde vaccinatiegraad niet wordt behaald. 20 of 25 september zet ons kabinet al de eerste concrete stappen naar een medische apartheid die feitelijk een opmaat is naar een indirecte vaccinatieplicht. Eerde refereerden we al naar het standpunt van Pierik in een uitzending met twee professoren “vaccineren ja of nee”.
https://www.blckbx.tv/videos/vaccinatie-ja-of-nee


Dringende oproep!
“Met klem wil ik je dus vragen deze column niet af te serveren omdat je reeds hebt besloten dat Rosanne Hertzberger “af” is. Het is nooit te laat om een belangrijk inzicht te krijgen. Laten we de gevaccineerden juist koesteren. Velen van hen zullen - net als Rosanne - zeer binnenkort hun grens gaan aangeven. Mogelijk met vallen en opstaan maar hoe mooi is het als we straks samen met hen de rechten van de mens kunnen verdedigen. Laten we dus empathisch zijn naar iedereen die de grondwet en de mensenrechten respecteert en streven
naar meer verbinding”Was getekend, Flavio PasquinoJij kan helpen met een donatie maar ook
door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram,
signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen
bereikt.
Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren
Wil je op de hoogte blijven?
Twitter - https://twitter.com/blckbxnews
Telegram - https://t.me/blckbxtv
Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

True Freedom by strategic leadership Prof. dr. Bob de Wit
12:45
Frewon
5 Bekeken · 13 dagen geleden

⁣De vrijheid is na 75 jaar nooit eerder zo in het geding geweest als nu. Grond- en mensenrechten worden gepasseerd en dat alles in minder dan 1,5 jaar op de meest fundamentele vlakken. Prof.dr. Bob de Wit zet zich vanaf het begin van deze crisis voor de vrijheid en schreef een prachtige monoloog die hij eerder in het Nederlandse en nu ook in het Engels insprak. Wij van BLCKBX hebben de Engelse variant voor hem geproduceerd zodat deze boodschap ook buiten de Nederlandse wateren mag gaan circuleren maar uiteraard met een Nederlandse ondertiteling erbij.

Geschiedenisles

Prof. dr. Bob de Wit neemt ons mee een reis door de Nederlandse geschiedenis. Zo passeren “Het plakkaat van Verlatinge”, de gebroeders de Wit en Filips de 2de de revue uit onze vaderlandse geschiedenis. Allemaal gebeurtenissen en sleutelfiguren die een rol hebben gespeeld in de vrije handelsnatie die het Koninkrijk der Nederlanden onder aanvoering van de VOC in de Gouden eeuw werd. Maar dit kon pas nadat er een revolutie had plaatsgevonden waarbij de zittende elite was vervangen en het volk zelf de macht greep. De Wit zinspeelt hier op een onontkoombare wisseling van de wacht waarbij de burgers opnieuw moeten anticiperen welke rol zij daarin nemen en in welke maatschappij zij willen leven.

De Great Reset

In 2020 nam programmamaker Flavio Pasquino al twee interviews met Prof. dr. Bob de Wit op. De eerste bij Cafe Weltschmertz en de tweede bij BLCKBX over de Great Reset en de betekenis ervan. Deze boeiende uitzending is hieronder te zien. Dit interview kwam mede tot stand naar aanleiding van het interessante boek “Society 4.0” waarin De Wit pleit voor een burgermaatschappij vanuit co-creatie met de burger zelf.

https://youtu.be/NdWqUUsBKho

Wil je op de hoogte blijven van BCKBX nieuws?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

Vloeiend water is vitaal water | #3.50
8:56
Frewon
6 Bekeken · 14 dagen geleden

⁣In een eerdere aflevering in de serie over water heeft Sven het gehad over zuivering en filtratie. Of men nu gebruik maakt van omgekeerde osmose of van een destilleermachine; het reinigen van het water is nog maar de helft van het werk. De andere helft is revitalisatie, waarvoor ook verschillende methoden bestaan.

Een van die methoden is de flowform, een speciaal ontworpen waterschaal die het water een beweging meegeeft waarmee het weer aan vitaliteit terugwint. Sven kreeg onlangs een exemplaar cadeau van zijn vriend Martijn Vis en geeft vandaag een kleine demonstratie.


Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van stichting Het pad der natuurlijke energie? Kijk dan op https://natuurpad.com/ voor meer informatie over de activiteiten én hoe u kunt bijdragen.


Links:

⁣Het vermoeden van Martijn Vis: ⁣https://eenoorlogreedsverloren.....nl/2021/01/28/het-v
Martijn Vis op YouTube: https://www.youtube.com/c/VolgJeHart⁣⁣Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen
blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek,
interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u
dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de
webshop op https://nooit.nl/shop/, ga naar
https://eenoorlogreedsverloren.....nl/steundeverbindin of doe mee met de
loterij op https://natuurpad.com/ en maak kans op fraaie prijzen.

Immuniteit in de praktijk: het rapport van Hans Beekmans | #3.49
35:36
Frewon
8 Bekeken · 14 dagen geleden

⁣Na de drukbezochte testdagen in de groene teststraat van het Bomencentrum te Baarn eerder dit jaar presenteert tandarts Hans Beekmans nu de resultaten van het onderzoek naar immuniteit dat hij rondom deze dagen heeft kunnen uitvoeren. Door de testuitslagen te combineren met vragenlijsten voor de bezoekers heeft hij een schat aan empirische data kunnen verzamelen, welke daarna is verwerkt tot een overzichtelijk document dat enkele opvallende inzichten biedt. Of het voldoende is om de beleidsbepalers in Den Haag van mening te doen veranderen zal nog moeten blijken, maar Beekmans hoopt dat het onderzoek in elk geval opgepikt gaat worden en een nieuwe discussie op gang zal brengen.


De onderzoeksresultaten zijn te vinden via deze link: ⁣https://eenoorlogreedsverloren.....nl/rapport-antilich


⁣Overige links:Bomencentrum te Baarn: http://www.bomencentrumnederland.nl/'Bombshell' study finds natural immunity superior to vaccination: ⁣https://unherd.com/thepost/bom....bshell-study-finds-n⁣Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/, ga naar ⁣https://eenoorlogreedsverloren.....nl/steundeverbindin of doe mee met de loterij op https://natuurpad.com/ en maak kans op fraaie prijzen.


⁣Naast FreWon zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl

niets nieuws onder de zon
14:13
Frewon
6 Bekeken · 14 dagen geleden

⁣Welke one-liner beschrijft de werkelijkheid, of moet je toch een boek lezen?
link voor het boek:
http://reparti.free.fr/schwab2020.pdf

The Trueman Show #42 Marcel Messing
2:27:56
Frewon
15 Bekeken · 16 dagen geleden

⁣SIDENOTE: ENGLISH SUBTITLES WILL BE ADDED TOMORROW BEFORE 5PM. IN
THE NEXT COMING WEEKS ALL OLD PODCASTS WILL BE SUBTITLED AS WELL, AS
ALSO ALL THE NEW PODCASTS.
Voor deze 42ste aflevering zijn we (wederom) afgereisd naar het zuiden van Frankrijk, naar een klein dorpje in de Pyreneeën.

We zien hier uitgenodigd door de legende Marcel Messing himself. Voor de
tweede keer wel te verstaan want Marcel had nog een hoop dingen te
bespreken waar we de vorige keer niet aan toe zijn gekomen.
Ditmaal zaten we niet in zijn woonkamer, maar zaten we in zijn
indrukwekkende bibliotheek. Tijdens ons eerste bezoek kregen we al een
uitgebreide rondleiding. Mijn mond viel letterlijk open van verbazing.
Wat een kennis daar opgeslagen ligt is ongelooflijk. Een walhalla voor
mensen die zich verdiepen in hoe onze wereld in elkaar steekt. Marcel
leest zelf 3 boeken per dag, dus een uitgebreide bibliotheek is dan ook
broodnodig. Ontzettend dankbaar dat we op deze inspirerende plek het
gesprek hebben kunnen laten plaatsvinden.
In dit gesprek zijn Marcel en ik dieper ingegaan op wat ons precies
in de toekomst (ook op korte termijn) te wachten zal staan en sinds hij
na het schrijven van zijn boek worden wij wakker in 2006 zo een beetje
op elk punt gelijk heeft gekregen hoor ik de man graag aan. Zo gaat het
over HAARP, fake alien invasion etc. Hij vertelt niet alleen wat ons te
wachten staat ook wat wij nou kunnen doen om ons voor te bereiden. En
dan met name in spirituele zin. De weg naar binnen. Het wegstrippen van
je opgebouwde persoon. Je ego. Je zelf bevrijden uit de mentale
gevangenis. De rol van spiritualiteit en daarmee ook de invloed van
valse spiritualiteit/spiritual bypassing en new age.
Bijna elk gesprek wat ik voer inspireert mij wel op een bepaalde
manier, maar deze helemaal. Alle woorden die hij sprak over
spiritualiteit, ego en de weg naar binnen kwamen keihard binnen. Ik
voelde elke letter ervan. Wellicht ook omdat ik voel dat dit de weg is,
de weg naar echte bevrijding, maar ook zelf hier nog niet genoeg werk
voor verricht. Een spiegel die ik nodig had en ik denk ook meer mensen
kunnen gebruiken.

06-09-2021 - Zoom hoorzitting met Robert W. Malone MD, LCC
55:04
Frewon
9 Bekeken · 16 dagen geleden

⁣Hoorzitting per Zoom met Robert W. Malone MD, LCC - Amerikaans viroloog en immunoloog.
Zijn research heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de mRNA technologie.

06-09-2021 - Zoom hoorzitting met Sam. L. Brokken
51:50
Frewon
3 Bekeken · 16 dagen geleden

Sam L. Brokken - Lecturer at University of Applied Sciences and Arts - EHB - Independent Public & Global Health Research (Lector-onderzoeker gezondheidswetenschappen)

https://www.bpoc2020.nl

04-09-2021 - Zoom hoorzitting met Dr. Peter A. Mc.Cullough
56:24
Frewon
6 Bekeken · 16 dagen geleden

Peter Andrew McCullough is een Amerikaanse cardioloog. Hij was vice-chef interne geneeskunde aan het Baylor University Medical Center en een professor aan de Texas A&M University. Hij is hoofdredacteur van de tijdschriften Reviews in Cardiovascular Medicine en Cardiorenal Medicine.

https://www.bpoc2020.nl

28-08-2021 - Anneke Houtman - communicatiedeskundige
1:15:16
Frewon
4 Bekeken · 16 dagen geleden

Hoorzitting 28 augustus 2021 - Anneke Houtman - communicatiedeskundige
Zie ook https://www.bpoc2020.nl/verhoren

DWANG, OPLICHTING & TECHNOCRATIE. DE NATTE DROOM VAN IEDERE DICTATOR?
37:33
Weltschmerz NEXT
11 Bekeken · 17 dagen geleden

⁣In deze gloednieuwe video van Weltschmerz Next gaat Kees van Rengs in gesprek met niemand minder dan Pieter Stuurman. Pieter Stuurman is onder andere therapeut en schrijver en al ruim tien jaar geleden zag hij aankomen wat er momenteel gebeurt. Ondanks dat hij erop voorbereid is, maakt hij zich zorgen over waar de wereld naartoe gaat, met name doordat corona alles in een stroomversnelling heeft gebracht.


In deze video bespreken Kees en Pieter deze zorgen aan de hand van de snelheid en het gemak waarmee de absolute top op grote schaal haar plannen kon doorvoeren en de strategie die hiermee gepaard gaat. Ook bespreken zij ‘liegen zonder liegen’, cijfermanipulatie, angstpsychose, bewustzijn en de inhoudelijke betekenis van ‘leven’ -is dit niet meer dan slechts het vermijden van de dood?Volgens Pieter wordt er al meer dan 45 jaar concreet aan een specifiek plan, dat nu uitgerold wordt, gewerkt. Los daarvan is het verlangen naar macht en het toe-eigenen van mensen en het ontnemen van vrijheden iets wat al honderden jaren wordt gedaan. ‘Iedereen die een paar geschiedenislessen heeft gehad weet dat onze geschiedenis een aaneenschakeling is van machtsmisbruik, genocide en vervolging’. Hoe meer je hebt, hoe meer je verlangt en hoe makkelijker je dit zal kunnen vergaren.Maar wat wil de absolute top dan precies? Volgens Pieter Stuurman willen zij de wereld zo inrichten dat deze makkelijker te besturen is. Het systeem waarin zij zich letterlijk en figuurlijk rijk konde rekenen is een cyclus die aan haar eind is gekomen. De digitale technocratie waar we op afstevenen is volgens hem de natte droom van elke dictator die we in de geschiedenis zijn tegengekomen, nu zijn hier echter ook de middelen voor. Waar gaat deze ontwikkeling ons als mens brengen, en misschien nog wel belangrijker: hoe kunnen we dit voorkomen?Tot slot geeft Pieter een aantal adviezen aan, met name, de jongere generatie. Besef dat je wordt opgelicht en ga in jouw kracht staan!Check snel de video als je het antwoord van Pieter op deze vragen wil weten!Weltschmerz Next is naast dit YouTube kanaal ook te vinden op:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/weltschmerz-next2

Facebook: https://www.facebook.com/weltschmerznext
Instagram: https://www.instagram.com/weltschmerznextDe teamleden van Weltschmerz Next zijn te bereiken en te volgen via Instagram:
Laura Hos: @laurahoss
Duncan Robles: @duncanrobless
Joey Baten: @joe.s.flow
Laila Mol: @lilahartist
Kees van Rengs: @kieuske

28-08-2021 Johan Kamphuis - journalist
1:43:04
Frewon
5 Bekeken · 19 dagen geleden

Hoorzitting 28 augustus 2021 - Johan Kamphuis - Journalist

Zie ook https://www.bpoc2020.nl/verhoren

Gideon van Meijeren en de BPOC2020 aan tafel over ambtenarencultuur en liegende ministers
58:35
Frewon
8 Bekeken · 19 dagen geleden

⁣Het pasverschenen 'Rapport over de Nederlandse politie' van de BPOC2020 maakt heel wat los: een liegende Grapperhaus, hijgerige ambtenaren die de namen van de 80 agenten maar wat graag willen hebben om hen aan te kunnen pakken en vooral heel veel haat en bedreigingen. Gideon van Meijeren schuift aan tafel aan om mee te praten over de impact van dit rapport en de kansen om de korpscultuur te kunnen verbeteren.

Interview Presentatie Politierapport
54:33
Frewon
4 Bekeken · 19 dagen geleden

⁣Interview Presentatie Politierapport bij Blue Tiger

18 juni 2021 - BPOC 2020 in gesprek met Dr. Reiner Fuellmich in Berlijn
1:16:32
Frewon
3 Bekeken · 19 dagen geleden

⁣Drs. Pieter Kuit & Jade Kuit (BPOC 2020) te gast bij Reiner Fuellmich in Berlijn op 18 juni 2021.

Zie ook https://www.bpoc2020.nl

Robert van de Luitgaarden- Erik Donk -JDTV- en Huig Plug over het Haagse pedonetwerk
1:58:53
Frewon
6 Bekeken · 19 dagen geleden

⁣Welkom in de nieuwe Blue Tiger Zomerstudio! Hier verwijlen we in afwachting van ons nieuwe studiodak, in een prachtige ambiance samen met onze tafelgasten:

Huig PlugRobert van de LuitgaardenRoy DamesErik Donk (JDTV)

DONEER OOK MEE AAN HET NIEUWE DAK!

Stichting de Blauwe Tijger NL76INGB0000592971
Of klik op: ⁣https://www.deblauwetijger.com..../administratie/donee


⁣HARTELIJK DANK!

GAME OVER! Onze eerste uitgave in het Duits verschijnt eind september!

https://www.deblauwetijger.com..../produkt/pre-order-h
Showing 1 out of 19