Volgende

Advocaat Arno Kessel en dokter Maaike Brandsma confronteren GGD bij de Prikbus

121 Bekeken· 01 Sep 2021
Frewon
Frewon
22 abonnees
22
In Corona

⁣Na een bezoek aan de ROC Friese Poort in Drachten reizen advocaat Arno van Kessel en dr. Maaike Brandsma van Artsen voor Waarheid door naar de prikbus in Opeinde.

⁣Van Kessel bezorgde het mobiele prikteam van de GGD in Opeinde een harde landing. Hij vroeg het team of ze ‘wel eens van de Neurenbergcode hebben gehoord’. De meeste mensen liepen weg of reageerden niet, waarna de advocaat zei: “Jullie hebben nooit van de Neurenbergcode gehoord? Jullie plegen waarschijnlijk ernstige misdrijven.”
⁣Een vrouw reageerde: “Deze discussie ga ik hier zeker niet aan.” Van Kessel vroeg het prikteam vervolgens of zij de bijsluiters van de vaccins ook laten zien aan mensen. De vrouw: “Wat moeten we hier nou mee?”“U moet mensen wel informeren over hetgeen u gaat inspuiten. Doet u dat als arts?” vroeg de advocaat aan de dienstdoende arts. Die antwoordde nors: “Ze zijn geïnformeerd.” Van Kessel vroeg hem: “Door wie?” De arts: “Dat kunnen ze toch zelf doen?” Vervolgens vroeg hij aan zijn collega’s: “Kan die man nou een keer weg?”
⁣Van Kessel zei aangifte te zullen doen van ‘een ernstig misdrijf dat
hier wordt gepleegd’. De arts begon vervolgens hard te lachen. “Dat is
nog veel ernstiger, dat u hierom lacht,” zei de advocaat. “U als arts
dient u aan uw eed te houden.” Ook de chauffeur van de prikbus barstte
in lachen uit.
“Dit is de prikbus in Opeinde. U ziet hoe hier op grovelijke wijze
het internationaal recht wordt overtreden,” resumeerde Van Kessel.

Laat meer zien

 0 Comments sort   Sorteer op