Volgende

De staat van de rechtsstaat | #3.85

5 Bekeken· 18 Apr 2022
FreeWonder
FreeWonder
18 abonnees
18

Wat te doen wanneer de instituties die in het leven zijn geroepen om de democratische rechtsstaat te beschermen zijn verworden tot zijn grootste bedreiging? Veel is er al gezegd en geschreven over institutioneel verval door opiniemakers, filosofen en zelfs politici, een realistische oplossing echter lijkt nog altijd ver weg. Welke bergen moeten er wel niet verzet worden voor betekenisvolle hervorming, en hoeveel invloed kan men vanuit de marge van de alternatieve media daar nu werkelijk op uitoefenen?

Aan de hand van Montesquieu poogt Sven vanuit zíjn kennis en perspectief ijkpunten te vinden voor heden en verleden, op zoek naar inzichten die van pas zullen komen op weg naar een andere toekomst.

Links:
Banken mogen klanten die vaak geld opnemen daarvoor laten betalen: https://www.nu.nl/economie/619....1926/banken-mogen-kl
Ukrainians are going full in to UBI and CBDC?: https://mobile.twitter.com/nev....ermindjan/status/150
Op gezamenlijke grond | #3.79: https://eenoorlogreedsverloren.....nl/2022/02/20/op-ge
17 SDG's met Rypke Zeilmaker: https://www.youtube.com/playli....st?list=PL5dr8FO6wCl

Studio ingericht met dank aan: https://cd-rek.nl/

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/ of ga naar https://eenoorlogreedsverloren.....nl/steundeverbindin om te zien hoe u dat kunt doen.

Naast YouTube zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl

Laat meer zien

 0 Comments sort   Sorteer op