Volgende

De wil om te stralen: in gesprek met Wim Hof | #3.47

10 Bekeken· 27 Aug 2021
Frewon
Frewon
22 abonnees
22

Sven was onlangs te gast in het Wim Hof Center op de Veluwe, om een drietal gesprekken op te nemen met de man die het zijn levenswerk heeft gemaakt om mensen weer te verbinden met hun natuur en hun innerlijke kracht. Wereldberoemd om zijn ademhalingstechnieken en zijn vermogen de kou te trotseren heeft The Iceman menig wetenschapper versteld doen staan met zijn aantoonbare beheersing van de eigen fysiologie.

In dit tweede gesprek bespreken zij enkele onderwerpen die Sven na aan het hart liggen: schoon water en spiritueel leiderschap. Van een gezond lichaam naar een gezonde geest, van een gezonde geest naar een gezonde samenleving, vrij van dwang en manipulatie en volledig in harmonie; Wim twijfelt er geen moment aan dat het allemaal voor het grijpen ligt, als men maar wil.

Links:
https://www.wimhofmethod.com/
Wim Hof op YouTube: ⁣https://www.youtube.com/user/wimhof1
Autonomie begint met de adem: in gesprek met Wim Hof | #3.46: ⁣https://eenoorlogreedsverloren.....nl/2021/08/24/auton


https://www.frewon.eu/watch/au....tonomie-begint-met-dAls u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/, ga naar ⁣https://eenoorlogreedsverloren.....nl/steundeverbindin of doe mee met de loterij op https://natuurpad.com/ en maak kans op fraaie prijzen.

Naast YouTube zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl

Laat meer zien

 0 Comments sort   Sorteer op


Volgende