Volgende

Expeditie in Frankrijk | Het Bureau voor Occulte Zaken en Complotten #25

20 Bekeken· 12 Nov 2021
Frewon
Frewon
22 abonnees
22

⁣Samen met zijn kompanen van stichting Het pad der natuurlijke energie is Sven onlangs op archeologische expeditie geweest naar een bijzondere regio in Frankrijk. Tijdens een eerdere reis waren hem namelijk enkele zaken opgevallen die een terugkeer noodzakelijk maakten; zaken die verder onderzoek nodig hadden om bloot te leggen hoe zij deze plek verbonden met de andere plaatsen en thema's waarmee men zich bij bij het Bureau van Occulte Zaken en Complotten doorgaans bezig houdt.

In deze aflevering rijgt Sven de vele, niet altijd even voor de hand liggende maar desalniettemin onlosmakelijk met elkaar verbonden zaken aan elkaar in een duizelingwekkende vogelvlucht door de menselijke geschiedenis, van het oude Egypte via Assyrië en Atlantis met Christus en zijn mogelijke echtgenote langs piramides in Frankrijk.

Waar het spoor leidt? Dát moet nog blijken...


Links:

Zuilen van Hercules: ⁣https://www.wikiwand.com/nl/Zuilen_van_Hercules
Poseidon (mythologie): ⁣https://nl.wikipedia.org/wiki/Poseidon_(mythologie
Polyphemus: ⁣https://en.wikipedia.org/wiki/Polyphemus
Original Atlantean Story Overview: ⁣https://03a9ef9.netsolhost.com..../duanemcc/atlanstry.
De Eerste Essenen: ⁣http://home.kpn.nl/jack-hearts..../ammishaddai/De%20Ee

Roger Bacon, Engelse monnik die in de middeleeuwen de basis legt voor experimenteel wetenschappelijk onderzoek: ⁣https://spiritueleteksten.nl/a....lgemeen/roger-bacon-

Chi Kung Master Burns Paper With His Hand - John Chang: ⁣https://www.youtube.com/watch?v=0AZU8S9F0yI

Kruisweg (religie): ⁣https://nl.wikipedia.org/wiki/Kruisweg_(religie
Maria Magdalena (Stevens): ⁣https://nl.wikipedia.org/wiki/....Maria_Magdalena_(Ste
MARIA MAGDALENA IN DE WOESTIJN (1869): ⁣https://www.artsalonholland.nl..../kunst-negentiende-e esoterisch avonturier | Het Bureau voor Occulte Zaken en Complotten #18: ⁣https://eenoorlogreedsverloren.....nl/2021/02/05/otto-


⁣Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/, ga naar ⁣https://eenoorlogreedsverloren.....nl/steundeverbindin of doe mee met de loterij op https://natuurpad.com/ en maak kans op fraaie prijzen.
Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/, ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/ste... of doe mee met de loterij op https://natuurpad.com/ en maak kans op fraaie prijzen.


⁣Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl

Laat meer zien

 0 Comments sort   Sorteer op


Volgende