Volgende

Gezondheid voor de nieuwe generatie: in gesprek met Wim Hof | #3.48

20 Bekeken· 30 Aug 2021
Frewon
Frewon
22 abonnees
22

⁣Sven was onlangs te gast in het Wim Hof Center op de Veluwe, om een drietal gesprekken op te nemen met de man die het zijn levenswerk heeft gemaakt om mensen weer te verbinden met hun natuur en hun innerlijke kracht. Wereldberoemd om zijn ademhalingstechnieken en zijn vermogen de kou te trotseren heeft The Iceman menig wetenschapper versteld doen staan met zijn aantoonbare beheersing van de eigen fysiologie.


In dit derde en laatste gesprek in de reeks kijken de heren vooruit. Welke toekomst ziet Wim voor zich voor de mens, voor onze kinderen en voor hun kinderen? Een ding mag duidelijk zijn: Wim heeft de volgende generaties genoeg mee te geven om de wereld op de goede weg te krijgen.
⁣Links:
https://www.wimhofmethod.com
Wim Hof op YouTube: ⁣⁣https://www.youtube.com/user/wimhof1
Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/, ga naar ⁣https://eenoorlogreedsverloren.........nl/steundeverbi of doe mee met de loterij op https://natuurpad.com/ en maak kans op fraaie prijzen.Naast YouTube zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een
overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk
op https://eenoorlogreedsverloren.nl

Laat meer zien

 0 Comments sort   Sorteer op


Volgende