LIVESTREAM: 12 Nov Nabeschouwing van de Persconferentie!

13 Bekeken· 20 Dec 2021
Frewon
Frewon
22 abonnees
22
In Blckbx

⁣Nabeschouwing (livestream) direct na de Persconferentie! Analyses, interviews en duiding van de chaos...

Vrijdag (12 november 2021) zullen Mark Rutte en Hugo de Jonge extra maatregelen aankondigen middels een persconferentie die om 19:00 uur start.

De BLCKBX studio is nog in aanbouw maar we produceren - net als 2 november jl. een nabeschouwing met een select gezelschap. We gaan om 19:00 kijken naar de persconferentie op de tv’s in de redactieruimte en dat zal de nodige emotie oproepen. Maar we gaan ook stoom afblazen in de nabeschouwing die we livestreamen vanaf de plek waar BLCKBX binnenkort haar dagelijks nieuws produceert.

Den Haag

Een Blckbx reporter met cameraman zal in Den Haag aanwezig zijn om daar de sfeer Live vast te leggen.

Veel gasten

“We verwachten veel interessante gasten; artsen, politici, economen, wetenschappers maar ook gewone burgers zoals jij en ik. We gaan napraten en proberen een beetje hoop te bieden in bange tijden want we zullen het toch met elkaar moeten doen”, aldus Pasquino die een morele plicht voelt om mensen die ontredderd zijn juist nu een beetje houvast te bieden.

Line up:
Maurice de Hond
Carla Peeters
Gideon van Meijeren
Tim Douwsma
Luchtvaartcollectief
Sander Boon
Peter Verstegen
Maria Louise Genet & Jeroen Pols

Waar kun je het zien?

De nabeschouwing is live te volgen vanaf ons platform www.blckbx.tv maar ook direct op ons YouTube en Facebook kanaal. De stream zal doorgaan zolang de voorraad strekt ;-).

In de livestream wordt verwezen door Jeroen Pols naar een rechtszaak van Viruswaarheid. Deze rechtszaak is terug te zien via: ⁣https://videowaarheid.nl/video..../rechtszaak-08-11-20

Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

Laat meer zien

 0 Comments sort   Sorteer op