Volgende

"De Cholesterol-Mythe is een killer", zegt onderzoeksjournalist Daan de Wit

13 Bekeken· 24 May 2021
Frewon
Frewon
22 abonnees
22
In Blckbx

⁣"De Cholesterol-Mythe is een killer", zegt onderzoeksjournalist Daan de Wit in opzienbarend boek…

Een radicaal nieuwe visie op het ontstaan, voorkomen en zelfs omkeren van hart- en vaatziekten laat zien dat er sprake is van een “cholesterolmythe”.

In een ijzersterk nieuw boek laat onderzoeksjournalist Daan de Wit zien dat de officiële kijk op killer nummer 1, hart- en vaatziekten, van geen kant klopt.

Hoe zijn we zo massaal op dit verkeerde pad terecht gekomen? Met jaarlijks wereldwijd meer doden dan er inwoners zijn van Nederland: 20 miljoen overlijdens. Alleen al in het kleine Nederland gaat het iedere dag, dag in dag uit, om 103 hartdoden. Als de visie op cholesterol zo goed is en de medicijnen zo prima werken, waarom dan al deze doden en ook zieke hartpatiënten?

In dit interview door programmamaker Flavio Pasquino schetst De Wit op basis van keiharde cijfers en tal van TV fragmenten de opkomst en ondergang van de cholesterolmythe en laat hij zien dat er sprake is van moedwillige misleiding, die zelfs artsen op het verkeerde been te zet.

Daan de Wit komt ook met oplossingen. Hij laat zien wat je zelf kunt doen voor de gezondheid van je hart en vaten. Bij veel mensen hebben hart en vaten een leeftijd die zo’n 20 jaar optelt bij de eigen leeftijd. Dat zou bij Daan een leeftijd betekenen van 50 + 20 = 70. Maar in plaats daarvan is zijn hart- en vaatleeftijd 16 jaar. Ongehoord. Hoe doet hij het? In dit interview en in zijn boek De cholesterolmythe legt hij een en ander haarfijn uit.

- Daan de Wit schreef het boek De cholesterolmythe: https://www.andermens.nl/product/cholesterolmythe/

- Daan de Wit bij Blckbx over corona en zijn boek Dossier Mexicaanse griep: https://www.blckbx.tv/videos/d....e-onthutsende-gelijk De onthutsende gelijkenis tussen Corona en de Mexicaanse griep!

- Daan de Wit schreef het boek dossier Mexicaanse griep: https://www.andermens.nl/produ....ct/dossier-mexicaans

- Daan de Wit bij Blckbx over corona en zijn boek Prikken ja of nee: https://www.blckbx.tv/videos/p....rikken-ja-of-nee-all Prikken Ja of Nee? Alle voors en tegens van corona-vaccinatie.

- Daan de Wit bij AvroTros Radar over FH, familiaire hypercholesterolomie: https://cholesterolmythe.nl/?page_id=97

- Daan de Wit coacht en zet je weer op het goede spoor: https://www.andermens.nl/spoor

- Volg Daan de Wit via e-mail met zijn gratis AnderMens-updates: https://www.andermens.nl Dan ontvang je meteen zijn gratis e-boek De supervitamines.

- Volg Daan de Wit via Twitter: https://twitter.com/daandewit via Facebook: https://www.facebook.com/etenwetendaanwit/ en via Instagram: https://www.instagram.com/andermens_/

Laat meer zien

 0 Comments sort   Sorteer op


Volgende