Help Frewon strijden tegen de censuur!

Met deze crowd funding wordt een stichting opgericht die streeft naar een vrije en gezonde samenleving waar iedereen vrij is in het maken van zijn/haar keuzes. De stichting zal zich onder andere bezig houden met het verbinden van mensen, het tegen gaan van censuur en het ondersteunen van andere initiatieven die staan voor dezelfde normen en waarden als de stichting.

Voor meer info zie onderstaande link:

https://gofund.me/b7710a64

"MONOPOLY: EEN TOTAALPLAATJE VAN THE GREAT RESET"

2,222 Bekeken
Frewon
Frewon
23 Mar 2021

⁣Minder dan een handje vol megacorporaties domineert vandaag de dag ons leven in ieder aspect. Van het ontbijt dat s' ochtends op tafel staat, tot aan het matras waar we s' nachts op slapen, en alles dat we daar tussenin doen, gebruiken of consumeren draagt bij aan de macht van deze corporaties. In deze video laat ik je aan de hand van eenvoudig verifieerbare feiten zien hoe deze corporaties, of beter gezegd; hun grootste aandeelhouders, de hoofdrolspelers zijn in het theaterstuk waar we op dit moment getuige van zijn, en de drijvende kracht achter "The Great Reset" van het World Economic Forum.

Laat meer zien

1 Comments Sorteer op
Lonuap
Lonuap 4 maanden geleden

Beste lezer(s), ik hou het kort... Complimenten voor deze zeer indringende en goed gedocumenteerde video boodschap. Stuur deze door naar alle mensen die u lief zijn.

1 0 Antwoord
Juul
Juul 4 maanden geleden

helemaal eens. ik stuur mij wezenloos maar wordt ieder keer verwijderd, ik hoop dit maal van niet.

0 0 Antwoord
MissDinja
MissDinja 4 maanden geleden

@Juul: ik heb het gedownloade bestand.. interesse?

0 0 Antwoord
Laat meer zien

Volgende