Volgende

The Trueman Show #15 Wybren van Haga

137 Bekeken· 14 Mar 2021
FreeWonder
FreeWonder
5 subscribers
17

⁣The Trueman Show #15 met Wybren van Haga

ABONNEER: https://bit.ly/3jXGe6L​

Check mijn website voor meer nieuws en informatie en doneer als je het nice vindt wat ik maak: https://www.jornluka.com​

Welkom bij deze extra verkiezingsaflevering van The Trueman Show. Voor deze 15e aflevering ben ik afgereisd naar Haarlem naar het kantoor van Wybren van Haga.

Wybren is Tweede Kamerlid en verkiesbaar als nummer twee op de lijst van Forum voor Democratie. Het afgelopen jaar heeft hij zich onsterfelijk gemaakt bij de Nederlander die tegen de coronamaatregelen is en staat voor een vrije samenleving. Keer op keer kwam hij met feiten op tafel en ging hij met open vizier het debat aan met de verschillende politici en leden van het OMT. Tot ergernis toe van de ministers in kwestie.

We hebben gesproken over hoe hij het afgelopen jaar heeft ervaren, de aakomende verkiezingen en of deze eerlijk zullen verlopen, de absurditeit van de maatregelen, zijn tijd bij de VVD, de rol van de media en nog veel meer.

Vond je het tof? En vind je het ook belangrijk dat dit geluid door zoveel mogelijk mensen gehoord wordt? Like de video dan en deel hem met je vrienden en op social media!

#WYBRENVANHAGA​ #JORNLUKA​ #POLITIEK​ #FVD​ #FORUMVOORDEMOCRATIE​ #FORUM​ #WYBREN​ #VANHAGA​ #BAUDET​ #VERKIEZINGEN​ #TWEEDEKAMER​ #DEMOCRATIE​ #THIERRY​ #D66​ #KAAG​ #VRIJHEIDSKARAVAAN​ #RUTTE​ #DEJONGE​ #VANDISSEL​ #OMT​ #MAATREGELEN​ #VRIJHEID​ #PEILINGEN​ #VVD​ #HOEKSTRA​ #CDA​ #MEDIA​ #PODCAST​ #GESPREK​ #TALK​ #TRUEMANSHOW​ #INTERVIEW

Laat meer zien

 0 Comments sort   Sorteer op


Volgende