Wie is Jan Hendriks? (leider onderzoekscommissie georganiseerd sadistisch kindermisbruik)

9 Bekeken· 14 Nov 2021
Frewon
Frewon
22 abonnees
22

⁣Jan Hendriks (leider onderzoekscommissie georganiseerd sadistisch kindermisbruik) wilde in 2015 gemanipuleerde kinderporno aan pedofielen beschikbaar stellen...

https://www.parool.nl/nieuws/h....oogleraar-stel-geman
De slachtoffers van ritueel kindermisbruik schreven in hun brief aan Grapperhaus dat zij vreesden dat het beeldmateriaal (waar zij opstaan) mogelijk weer gebruikt zou worden als therapie-materiaal. Zei willen dat Hendriks opstapt.

https://misbruikt.nl/spotlight/Op dinsdag 9 november 2021 zou er in de Tweede Kamer gestemd worden over de motie die Gideon van Meijeren op 3/11/2021 had ingediend nav het onderzoek naar georganiseerd sadistisch ritueel kindermisbruik. De slachtoffers hebben geen vertrouwen in commissie-voorzitter Jan Hendriks.
De conclusie van werkgroep Spotlight is dat Jan Hendriks meer sympathie heeft voor de daders dan voor de slachtoffers.


Ik besprak deze kwestie oa met Niek Jan van Kesteren (CDA-fractievoorzitter Eerste Kamer en de machtigste superlobbyist van NL) en met Peter Kwint (SP).
De motie van Gideon van Meijeren werd op zijn eigen verzoek aangehouden (uitgesteld naar een latere stemronde)Excuses voor de beeldkwaliteit (uploaden HD-versie lukte niet)

Laat meer zien

 0 Comments sort   Sorteer op