Volgende

“Zal ik ooit nog gitaar spelen na de Corona prik?” vraagt Eric Clapton zich af in een openhartig int

35 Bekeken· 24 Jun 2021
Frewon
Frewon
22 abonnees
22
In Blckbx

De volledige uitzending van BLCKBX.


⁣Eric Claptop is gevaccineerd met het AstraZeneca vaccin maar weet niet of hij ooit nog kan optreden. Of hij ooit nog zijn geliefde instrument, de akoestische gitaar op hoog niveau kan spelen. Het niveau waarmee hij ontelbare grammies en muziekprijzen in de wacht sleepte voor zijn tijdloze en prachtige muziek.

AstraZeneca en Jansen Stop…
En nu zullen er vast mensen zijn die denken...ja maar het AstraZeneca en Jansen vaccin is daarom ook uit de roulatie genomen dus het probleem is toch opgelost want nu injecteren ze voornamelijk met het mRnA VACCIN die veilig zijn. Fout.
Onethisch
De AstraZeneca vaccins worden in veel landen nog gezet en de ongebruikte vaccins van ons, worden gedoneerd aan arme landen. Maar ook naar Suriname. Is dat ethisch?
Proefkonijnen
Zowel de mRNA vaccins als het Astra en/of het Jansen vaccin zitten tot 2023 in een fase 3 proefperiode en hebben een voorwaardelijke goedkeuring. Dat houdt in dat iedereen die zich nu laat prikken ongeacht welk vaccin het is...maar moet afwachten wat de bijwerkingen zullen zijn op de korte, midden en lange termijn.
“Vaccin mogelijk dodelijker dan Corona…”
Besef dat de reden om AstraZeneca uit de roulatie te halen in NL voortvloeit uit meerdere ernstige trombose gevallen bij jonge vrouwen, waarvan wij er 1 binnenkort gaan portretteren. Ook zij - een jonge meid van 28 - kan haar handen amper nog bewegen. Zij waren dus de proefkonijnen waarna men het besluit pas nam. En ook Eric Clapton was feitelijk een proefpersoon en het is dus maar de vraag of zijn reeds geplande concerten door zullen gaan.
Risico nemen met imago
En daarom wil hij zijn ervaringen met ons delen, ongeacht de risico's voor zijn imago. Want de telefoon rinkelt ineens een stuk minder sinds hij zich uitsprak. Zo werkt dat tegenwoordig. Je moet je mond houden en loyaal zijn aan het systeem en het risico voor lief nemen.
Delen, delen en nog eens delen!
Wij hebben het hele interview met Eric Clapton voor je ondertiteld in het Nederlands en Engels en de video is meer dan de moeite waard. Luister naar dit persoonlijke verhaal van levende legende Eric Clapton en deel m. Deel m met zoveel mogelijk mensen die je kent.
Youtube promo voor integrale versie
Onderstaande Youtube promo maakten we om de integrale versie onder de aandacht te brengen bij een breder publiek.

Laat meer zien

 0 Comments sort   Sorteer op


Volgende